Vilniuje vykusiame šou „Roko simfonija ant ledo“ pasiektas pasaulio rekordas

  • Teksto dydis:

Garsiausia ir mylimiausia Lietuvos šokėjų ant ledo pora Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas surengė dar vieną įspūdingą ledo šou.

Tęsdami prieš kelis metus pradėtą gyvo garso projektą Margarita ir Povilas pakvietė į antrąją „Roko simfoniją ant ledo“, kurios paskutinysis pasirodymas įvyko šįvakar Vilniuje „Siemens“ arenoje. Jame pirmą kartą per 17  projekto gyvavimo metų buvo siekiama pasaulio rekordo.

Ant ledo pasirodė daugkartinis Italijos čempionas Ivan Righini, Pasaulio profesionalų čempionai Jelena Leonova ir Andrejus Chvalko, olimpiniai, dukart pasaulio ir keturiskart Europos čempionai Tatjana Totmianina ir Maksimas Marininas, Europos čempionas čekas Tomašas Verneris, Gruzijos čempionas, „Art on ice“ šou žvaigždė Vakhtangas Murvanidzė, Elenos Jovanovič ir Nodari Maisuradzės pora,  prestižinių ledo šou solistai iš Anglijos Fiona Zaldua ir Dima Suchanovas, Lietuvos čempionai Alison Reed ir Saulius Ambrulevičius, patys projekto iniciatoriai Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko bei Lietuvos dailiojo čiuožimo viltys Paulina Ramanauskaitė ir Selina Kaneda.

Nemažą staigmeną paruošė parkūro bei akrobatinio čiuožimo meistras Dmitrijus Nazarovas, kuris scenoje siekė rekordo šokinėdamas ant vienos rankos. Jam pavyko iššokti 149 kartus. Jo bandymas pretenduoja tapti „Guiness“ pasaulio rekordu, nes net 10 kartų aplenkė dabartinį šio rekordo savininką japoną Takahiro Igarashi (Ashitaka), kurio sėkmingas bandymas buvo užfiksuotas 2016 metais. Galutinis pasiekimas turi būti patvirtintas „Guiness“ pasaulio rekordų agentūros.



Visgi Dmitrijus neslėpė džiaugsmo: „Apie japono rekordą sužinojau prieš pusantrų metų ir iškart pagalvojau, kad aš galiu jį pagerinti. Pusę metų intensyviai treniravausi, sunkiai dirbau ir man jau buvo neoficialiai pavykę jo rekordą pagerinti. Apie mano šį bandymą sužinojo Povilas ir iškart mane pakvietė dalyvauti šių metų ledo šou. Aš esu jam labai dėkingas už galimybę pasirodyti prieš Lietuvos publiką ir oficialiai pasiekti naują pasaulio rekordą.“

Renginyje roko hitus grojant simfoniniam orkestrui „Vilniaus Sinfonietta“ bei ritmo grupei gyvai atliko Ieva Zasimauskaitė, Česlovas Gabalis, Tadas Juodsnukis, Vladas Kovaliovas, Eduardo Gimenez, Indrė Grikšelytė.

Patys renginio iniciatoriai Povilas ir Margarita žadėjo, kad kitais metais ledo šou taip pat netrūks staigmenų ir, žinoma, pasaulinių čiuožimo žvaigždžių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viola

viola portretas
Išėjome su puikia šventine nuotaika. Labai patiko.

Sou

Sou portretas
Patiko, bet praeitais metais buvo zymiai geresnis.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių