Labdaringame kolekcijos pristatyme – ir žinomos moterys

  • Teksto dydis:

Papuošalų kūrėja Viktorija Kac kartu su drabužių kūrėjomis Sandra Šerne ir Ieva Grybauskiene suvienijo jėgas ir antradienio vakarą į vieną sostinės prekybos centrų sukvietė madai ir labdarai neabejingas garsenybes.

Susirinkusiems svečiams buvo pristatyta papuošalų „Lush Jewelry“ ir drabužių „Female“ prekės ženklų naujausios 2017 metų pavasario/vasaros kolekcijos, kurias demonstravo žinomų krepšininkų žmonos. Nemaža dalis kolekcijų gaminių bus padovanota socialiniam projektui „Trys seserys“.

„Idėja kilo dėl to, kad mes puikiai matome, kokia yra situacija. Aš kalbu apie moralinę padėtį. Moters psichologinė padėtis nusako mūsų elgseną. Tos skaudžios situacijos su vaikais, viskas juk eina iš giliau... O mes nuoširdžiai norime, kad situacija gerėtų. Neužtenka išsiųsti žinutės ir paaukoti du eurus. Aš visą laiką esu už žmogų, norisi padėti. O bendradarbiavimas su projektu „Trys seserys“ atrodė optimaliausia mintis. Šis projektas daro tai, kuo mes pačios tikime ir mums tai aktualu“, - kalbėjo viena iš renginio idėjos autorių, moteriškų drabužių prekės ženklo „Female“ kūrėja S. Šernė.

Didžioji dalis renginio metu demonstruotų kolekcijų gaminių bus padovanota socialiniam projektui „Trys seserys“. Visas lėšas už parduotus kolekcijos gaminius socialinio projekto iniciatorės skirs nemokamų seminarų Lietuvos moterims organizavimui.

„Mes žavimės moterimis ir norime išreikšti solidarumą bei paremti socialinį projektą „Trys seserys“, padovanojant jam savo gaminius. Naujausios kolekcijos gaminių pardavimas įgalins moterims dovanoti naujas galimybes, surengti joms nemokamus seminarus. Tai puiki proga parodyti, kad gražūs daiktai atneša nematerialią naudą", - džiaugėsi V. Kac.

Renginio metu papuošalų ir drabužių kolekcijas pristatė žinomos Lietuvos krepšininkų žmonos: Vilma Javtokienė, Tatjana Lavrinovič, Gintarė Songailė, Vaida Skaisgirė, Ugnė Katelynienė ir kitos.

Kolekcijos pristatyme dalyvavo kviestiniai svečiai, tarp kurių ir ne viena žinoma Lietuvos moteris: Ingrida Martinkėnaitė, Oksana Zlatkovaitė, Vidmantė Martikonytė, Viktorija Šaulytė, Solveiga Mykolaitytė, Inga Stumbrienė, Paula Valentaitė ir kitos. Svečių būryje buvo galima sutikti ir žinomus vyrus: stilistą Joringį Šatą, podiumu žengusios G. Songailės vyrą Darių Songailą ir DJ Sezzy.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bliaha

Bliaha portretas
ir kaip ašju neivienos nepažystu...:(

Neringa

Neringa portretas
Dziugu, kad yra tokiu sauniu zmoniu :) Zmones nebukit tokie pykti, ir Aciu Jums mergaites uz puiku sumanyma :)

labdara

labdara portretas
labdaros pinigai bus naudojami lietuvisko medvedevo fonde kazkas melz pinigus per seminarus naujas biznis
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių