Benamių kankinta kalytė išvaduota ir apgyvendinta „SOS gyvūnai“ kiemelyje

  • Teksto dydis:

Vilniuje prie Neries upės gyvenę benamiai laikė prie nuvirtusių šakų pririšę kalytę Mašą, kurią prisigėrę kankindavo. Ją pavyko išvaduoti iš benamių globos ir apgyvendinti "SOS gyvūnai" kiemelyje.

Apie tai savo feisbuko paskyroje parašė VŠĮ "SOS gyvūnai" vadovė Ilona Reklaitytė.

"Sulaukėme skambučio, kad prie Šilo tilto Vilniuje, šalia   Neries gyvena benamiai žmonės, kurie laiko prie nuvirtusių šakų prisirišę kalytę, kad ji juos saugotų nuo narkomanų. Gerokai išgėrę jie  gan žiauriai muša savo gyvūną. Tada aidi visa pakrantė. Kai benamiai  prasiblaivo, jiems  ir vėl meilė kalytei atgimsta", - rašo ji.

  I. Reklaitytė su merginom ir žmonėmis, kurie kasdien tą situaciją mato, nuvyko prie benamių gyvenamosios vietos.

"Sunku viską ir nupasakoti, kaip viskas vyko, kaip reikėjo jaustis ir atlaikyti, bet šį kartą labai padėjo policijos pareigūnai, kuriuos išsikvietėme. Prireikė  net "Aro" pagalbos, nes galiausiai situacija tapo nevaldoma, kai moteris išsitraukė didelį peilį ir buvo pasiruošusi kalytei perpjauti gerklę", - prisimena "SOS gyvūnai" vadovė.

Dabar kalytė yra saugi, gyvena" SOS gyvūnai" kiemelyje. "O ta moteris turės galimybę gauti pagalbą ir galbūt daugiau negyvens gatvėje", - taip įrašą baigė I.Reklaitytė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
ACH: "Dabar kalytė yra saugi, gyvena" SOS gyvūnai" kiemelyje. "O ta moteris turės galimybę gauti pagalbą ir galbūt daugiau negyvens gatvėje"..." - kai dėl šuns, tai NET 'Arą' iškviečia, o kai dėl Žmonių... ach, kam jie rūpi :/

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Kiek palaukus visdėlto man pasistojo klausimas.Kaip be Aro vyrų pagalbos Ilona sugeba visa apimančią savo meilę padalinti tarp vyrų ir šunų.

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
Geras pavyzdys.Visų rūššių porūšių kales iš butų vykime į kiemus ir kiemelius..
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių