„Booking.com“ atidarė biurą Vilniuje: priims 900 darbuotojų

  • Teksto dydis:

Šiandien Vilniuje „Booking.com“ oficialiai atidarė pirmąjį klientų ir partnerių aptarnavimo skambučių centrą Baltijos šalyse.

Ūkio ministras Virginijus Sinkevičius ir kiti svečiai dalyvavo renginyje, kurio metu oficialiai pasveikino „Booking.com“ įsikūrus 3 940 m² klientų aptarnavimo centre naujame „Technopolis Penta“ pastate Vilniuje.

Šio naujo UAB „Booking.com Customer Service Center (Lithuania)“ skambučių centro darbuotojai visą parą be išeiginių teiks profesionalią pagalbą „Booking.com“ svečiams ir apgyvendinimo paslaugas teikiantiems partneriams įvairiais būdais – telefonu, el. paštu, tiesioginėmis žinutėmis ir kt. Skambučių centras Vilniuje yra devintasis „Booking.com“ klientų aptarnavimo centras Europoje ir aštuonioliktas visame pasaulyje. Šiuo metu vietiniuose „Booking.com“ biuruose visame pasaulyje dirba daugiau nei 8 000 klientus aptarnaujančių darbuotojų. 

Dviejuose aukštuose įsikūręs naujasis „Booking.com“ klientų aptarnavimo centras yra pirmas toks centras Baltijos šalyse. Įvairių Lietuvos kultūros, istorijos ir gamtos elementų įkvėptą biuro stilių sukūrė pasaulinėje architektūros, dizaino ir projektavimo įmonėje „ATC Schoordijk Interieurontwerp“ dirbantis Arnoldas Schoordijkas. Biurą puošia Lietuvos rašytojų citatos, taip pat naudojamos šalies miškų ir ežerų spalvos bei su jais susiję meno kūriniai. Susitikimų kambarių ir komandų erdvių apipavidalinimą įkvėpė Užupio meno erdvė. Kavos pertraukų ir atsipalaidavimo zonose naudojant tradicinius lietuviškus namus primenančią medieną sukurta jauki, visiems artima bendruomeniška atmosfera.

„Rinkdami geriausią šalį naujam klientų aptarnavimo centrui Europoje, ieškojome vietovės, kurioje nesunkiai rastume įvairiomis kalbomis kalbančių talentų, padėsiančių vystyti verslą visame pasaulyje“, – teigė Alessandro Rotelli, „Booking.com“ Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos regiono klientų aptarnavimo vadovas. „Vilnius – puikus pasirinkimas ir mes nekantraujame priimti dar daugiau darbuotojų šiame puikiame naujame biure“.

„Visame pasaulyje geidžiamų darbdavių atėjimas į globaliu mastu nedidelius miestus, tokius kaip Vilnius, svarbus talentų pritraukimo prasme. Tokios bendrovės tampa ne tik darbdaviais, išlaikančiais šalyje jaunus, tarptautinės karjeros siekiančius specialistus, bet iš užsienio pritraukiančiais kvalifikuotus darbuotojus, svariai prisidedančius prie vietos ekonomikos. Taigi šiandien oficialiai veiklą pradedantis „Booking.com“ klientų aptarnavimo centras tampa svarbia talentų išlaikymo ir pritraukimo sistemos dalimi“, – sakė ūkio ministras Virginijus Sinkevičius.

Oficialiame atidarymo renginyje dalyvavo ir naujam „Booking.com“ klientų aptarnavimo centrui tinkamą vietovę surasti padėjusios „Investuok Lietuvoje“ atstovai.

„Džiaugiamės galėdami padėti „Booking.com“, pasaulinio lygio įmonei, pasirinkti Vilnių“, – teigė „Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius Mantas Katinas. „Šiandien didžiuojamės turėdami galimybę pasveikinti augančią Lietuvos verslo bendruomenę. Kitų pasaulinio lygio įmonių verslo centrai greitai tapo labai patraukliomis darbovietėmis, net neabejojame, kad Booking.com taip pat atitiks šią tendenciją“.

Didžiausio biurų komplekso Lietuvoje „Technopolis“ komanda taip pat pasveikino „Booking.com“ įkurtuvių naujame klientų aptarnavimo skambučių centre proga.

„Darbo vietą „Technopolio“ biurų miestelyje apibūdina ne vien pagal moderniausias technologijas įrengtos patalpos, bet ir visa tai, kas įvardijama kaip žmogaus gerovė. Biuras mums pirmiausia yra jame dirbantys žmonės, todėl pagrindinis dėmesys tenka jiems. Džiaugiamės, kad išpildėme visus „Booking.com“ poreikius ir lūkesčius. Tarptautinei kompanijai pasiūlėme visas paslaugas iš vienų rankų: nuo remonto ir patalpų įrengimo iki darbuotojų maitinimo bei augalų priežiūros paslaugų. Nuoširdžiai tikime, kad kiekvienas čia įsikūręs jausis laisvai, komfortiškai ir darbingai“, – sakė „Technopolis Lietuva“ vadovė Lina Maskoliūnė.

Klientų ir partnerių aptarnavimo komandą Vilniuje jau sudaro daugiau nei 100 darbuotojų, teikiančių paslaugas daugybe kalbų, įskaitant rusų, vokiečių, anglų, lenkų, estų ir, žinoma, lietuvių kalbą. Iki 2018 m. pabaigos planuojama įdarbinti dar 100 darbuotojų, o per kitus keturis–penkis metus – 900 darbuotojų, todėl kviečiama kandidatuoti į kelias pozicijas, pvz., vadovų ar klientų ir partnerių aptarnavimo specialistų, teikiančių paslaugas „Booking.com“ klientams ir verslo partneriams visame pasaulyje. Kandidatuoti galima apsilankius adresu www.workingatbooking.com.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rima

Rima portretas
Sveiki kokiu specialybiu priimate darbuotojus...

...

... portretas
Tik tol kol dotacijas gaus, paskui visus - į gatvę.

Q

Q portretas
nereikėjo jiems tu maišu duoti - tuoj ims po truputi tempti iš darbo
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių