Dar daugiau sporto Vilniuje – savivaldybė paskelbė sporto projektų rėmimo konkursą

  • Teksto dydis:

Šiais metais Vilniaus miesto savivaldybė vėl parems įvairius kūno kultūros ir sporto projektus bei pakvies vilniečius pasinerti į aktyvų sporto pasaulį.

Savivaldybė paskelbė 2017 metų Kūno kultūros ir sporto plėtojimo programų konkursą – jame pirmą kartą paraiškas bus galima pateikti elektroniniu būdu. E. paraiškos priimamos iki vasario 12 dienos.

Kaip ir 2016 metais, paraiškas finansavimui galima teikti pagal dvi programas – sporto klubų veiklai ir sporto renginiams Vilniaus savivaldybėje. Svarbi naujovė šių metų konkurse – rekomendacija, kad maksimali suma, prašoma iš savivaldybės vienam projektui, nebūtų didesnė nei 10 000 eurų.

Finansuodama sporto projektus, savivaldybė siekia paremti vaikų bei jaunimo sporto programas,  mėgėjų ir profesionalų sportą, paskatinti organizuoti daugiau sporto renginių mieste. Praėjusiais metais kūno kultūros ir sporto projektams finansuoti buvo skiriama 150 tūkst. eurų.

Paraiškas finansinei paramai gauti gali teikti juridiniai asmenys, registruoti Vilniaus miesto savivaldybėje, išskyrus pelno siekiančias organizacijas, nacionalinio lygmens valstybės finansuojamas įstaigas ar įstaigas, kurios yra dotuojamos Vilniaus miesto savivaldybės. Vienas pareiškėjas gali pateikti ne daugiau kaip vieną projektą į vieną programą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių