Dar kartą bandoma parduoti buvusią Darbo partijos būstinę

Vilniaus miesto savivaldybė vėl skelbs patalpų Gedimino prospekte, kurias anksčiau naudojo Darbo partija, aukcioną.

„Ankstesnio aukciono laimėtojas atsisakė pirkti objektą, todėl yra skelbiamas naujas aukcionas“, – BNS sakė savivaldybės Turto departamento Nekilnojamojo turto skyriaus vedėja Vilma Lajauskaitė.

Elektroninių varžytinių portale skelbiama, kad lapkričio 13 dieną prasidėsiančiame aukcione bus siūloma įsigyti 470 kv/m ploto administracines patalpas Gedimino prospekte. Pradinė kaina – 1,5 mln. eurų.

Gegužę skelbtame aukcione būtent tokią sumą pasiūlė patalpų pirkėjai. Tuomet pradinė turto pardavimo kaina buvo 782,5 tūkst. eurų. Savivaldybė neatskleidė, kas pretendavo įsigyti patalpas.

„Būsimo aukciono kainą nustatė administracinė komisija, atsižvelgdama į įvykusiame aukcione dalyvių siūlytas kainas“, – aiškino V. Lajauskaitė.

Balandžio pabaigoje sostinės savivaldybės taryba nusprendė, kad patalpos politinėms partijoms Vilniaus mieste nebebus suteikiamos nemokamai, jas bus privalu nuomotis rinkos kaina.

Iš visų politinių partijų, besinuomojančių ar pagal panaudą naudojančių patalpas sostinėje, Darbo partijos patalpos Gedimino prospekte buvo didžiausios. Už jas „darbiečiai“ savivaldybei mokėdavo 136 eurus per mėnesį. Partija šias patalpas perėmė 2011-aisiais susijungusi su čia prieš tai įsikūrusia Naująja sąjunga. Nuomos sutartis baigėsi šį vasarį.

Šiuo metu Darbo partija įsikūrusi 250 kv/m patalpose Ankštojoje gatvėje sostinėje. Jas „darbiečiai“ yra gavę pagal panaudos sutartį ir nuomos nemoka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juk

juk portretas
darbininkai nuo valstieciu niekuo nesiskiria juk ir vieni ir kiti vargo bites tai gal pasidalins ir susijungs taip sustiprindami savo uzmcias kol dar briuselis dalina ismokas o po to paseksim anglu pavizdziu o nato palaikys ar ne taip p. /politikai/ nustekene puse salies o apie stabdzius pamirsote bet kai prisiminsit bus per velu....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių