Gėlių pieva virtęs fontanas prie Seimo kasmet atsieina 25 tūkst. eurų

Vilniaus centre, šalia Seimo, stūkso neveikiantis fontanas. Prieš keletą metų jis buvo paverstas gėlynu, bet Seimo valdybai toks variantas nebetinka.

Seimo pirmininko pavaduotoja, Seimo valdybos narė Irena Degutienė aiškino, kad žmonės galvoja, jog fontano teritorija priklauso Seimui ir šis nesugeba susitvarkyti, todėl Seimo valdyba, norėdama nusikratyti tokios reputacijos, panoro, kad fontano teritorija taptų nebe Vilniaus miesto savivaldybės, o Seimo. Tokiu atveju esą parlamentarai galėtų nuspręsti, kaip fontanas turėtų atrodyti.

Pasak I. Degutienės, problema sprendžiama nuo 2007-ųjų. Iki šiol buvo atlikta ekspertizė, kuri parodė, kad norint fontaną atstatyti, tai kainuotų ne vieną milijoną.

Tiesa, pati I. Degutienė pabrėžė, kad ji asmeniškai yra prieš fontano teritorijos perdavimą Seimui.

Kaip informavo Vilniaus miesto savivaldybės atstovė, šios teritorijos priežiūra kasmet kainuoja apie 25 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Budintis

Budintis portretas
Į ką pavirsta valdžioje - svarbu tau priklauso ar nepriklauso, o ką iš kabineto matai - nors mėšlynas gali būti, nesvarbu.

Zdzislovas

Zdzislovas portretas
mano mama 70m. gaunanti 200eur pencijos trigubai didesnį plotą namie viena pajėgia apdirbti, tai skaičiuokit kur likę pinigai nueina. Atkatams partiniams ir niekas neįrodys, kad kitaip.

jooo

jooo  portretas
O kur tie tokie pinigai nukrenta
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių