Internete besikeikęs liberalas apskųstas sostinės Etikos komisijai

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto Darbo partijos skyriaus pirmininkas Giedrius Mozūraitis kreipėsi į Vilniaus miesto savivaldybės tarybos Etikos komisiją dėl savivaldybės tarybos nario liberalo Marko Adamo Haroldo elgesio.

Apie tai BNS informavo Darbo partija.

G.Mozūraičio teigimu, M.A.Haroldas pažeidė politikų elgesio principus ir viešai įžeidė visus Lietuvos žmones, todėl privalo asmeniškai atsakyti už savo nekorektišką elgesį ir kuo skubiau viešai atsiprašyti visų Lietuvos žmonių.

Ketvirtadienį M.A.Haroldo elgesį vertins Liberalų sąjūdžio frakcija. Vilniaus liberalų vadovas sostinės meras Remigijus Šimašius BNS yra sakęs, kad joks kontekstas ar kiti pasiteisinimai negali būti tokių necenzūrinių žodžių vartojimo pateisinimas, ypač Lietuvos atžvilgiu.

Savaitgalį socialiniame tinkle „Facebook“ britas pareiškė, kad Lietuva turėtų įteisinti gėjų santuokas ir „priimti tūkstantį pabėgėlių tuojau pat“, nes tai būtų naudinga Lietuvos įvaizdžiui. Savo įrašą jis paaštrino necenzūriniais pasisakymais apie Lietuvą.

„Atsiprašau Lietuvos žmonių, kurie buvo įžeisti skaitydami mano įrašą“, - vėliau savo paskyroje pareiškė M.A.Haroldas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NF

NF portretas
jokiu atsiprasymu,lauk is Lietuvos,rinkimuose liberalai atsiimsite savo,jei sito akiplesos neisvysite ne tik is vilniaus tarybos ,bet ir is LIetuvos.....!
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių