Jaunimas iš JAV mėnesį savanoriavo Vilniuje

  • Teksto dydis:

10 lietuvių kilmės studentų iš Niujorko, Bostono ir Colorado valstijų (JAV) visą liepos mėnesį savanoriavo Vilniuje „Savanorių centre“ – tvarkė miestą, dalino vandenį viešojo transporto stotelėse, rūpinosi gyvūnais, dalyvavo įvairiose akcijose.

Vilniuje atostogavęs jaunimas iš JAV Savanorių centro kvietimu dalį savo atostogų skyrė savanorystei. Svečiai darbavosi gyvūnų prieglaudoje „Lesė“, tvarkė aplinką Bernardinų sode, padėjo reguliuoti žiūrovų srautus futbolo varžybų metu.

Vaikų dienos centre "Duok ranką" svečiai iš JAV supažindino mažuosius vilniečius su JAV istorija, mokslo sistema, mokė anglų kalbos ir įvairiausių žaidimų. Karščiausiomis dienomis studentai dalino vandenį vilniečiams ir miesto svečiams.

Šiuo metu prie VŠĮ “Savanorių centras“ veiklos jau prisijungė 500 savanorių, kurie jau prisidėjo prie daugiau nei 50 renginių ir iniciatyvų. Norintys savanoriauti, įgyti naujos patirties, puošti miestą ir aplinką gali kreiptis į „Savanorių centrą“:  el. p. info@savanoriucentras.lt, tel. 8699 338 90.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių