Keisis dalies autobusų eismo tvarkaraščiai

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad nuo 2017 m. kovo 1 d., trečiadienio, keičiami 3G, 4, 7, 16, 31, 43, 61 bei 73 maršrutų autobusų tvarkaraščiai.

Transporto eismo tvarkaraščiai koreguojami atsižvelgiant į keleivių pateiktus siūlymus, taip pat įvertinus pasikeitusią eismo situaciją Vilniaus miesto gatvėse po Vakarinio aplinkkelio atidarymo.

Atsižvelgiant į atliktų vakarinių keleivių srautų tyrimų duomenis, 4–ojo maršruto Stotis–Rodūnios kelias–Kirtimai autobusuose, atitinkamai bus keičiamas ir šio maršruto autobusų darbas. Darbo dienomis po 19 val., o savaitgalį – po 18 val. 4–ojo maršruto autobusai nebeužsuks į šias stoteles: Kirtimų, Tiekimo bei Kirtimų geležinkelio stotis.

Nauji maršrutų tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt jau paskelbti vasario 27 d., o viešojo transporto stotelėse atnaujinti tvarkaraščiai skelbiami taip pat nuo vasario 27 d.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, socialiniame tinklalapyje www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos, mobiliaisiais telefonais (m.stops.lt) bei darbo valandomis teikiama telefonu (8 5) 210 7050.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių