Kovo 8-osios rytą miesto transporte – staigmena moterims

  • Teksto dydis:

Sostinės autobusų ir troleibusų vairuotojai bei viešojo transporto ir automobilių stovėjimo kontrolieriai ketvirtadienio rytą pradžiugino moteris - įteikė joms įvairiaspalvių tulpių ir linkėjo pakilios nuotaikos.

Šią iniciatyvą Tarptautinės moters dienos proga SĮ „Susisiekimo paslaugos“ įgyvendina jau trečią kartą, primenama sostinės savivaldybės pranešime.

„Kadangi ši diena kupina gėlių žiedų, norėjome būti vieni pirmųjų, kurie pasveikins vilnietes Kovo 8-osios proga. Dėl to nuo pat ankstyvo ryto mūsų viešojo transporto kontrolieriai pasitiko į darbus ar studijas skubančias moteris ir dovanojo joms tulpių. Šiemet prie iniciatyvos pirmą kartą prisijungė ir viešojo transporto vairuotojai, tad pradžiuginome dar daugiau vilniečių“, - sakė įmonės „Susisiekimo paslaugos“ Bendrųjų reikalų departamento vadovas, einantis direktoriaus funkcijas, Vaidotas Meškauskas.

Į bundantį Vilnių, nešini tulpių puokštėmis, šį rytą išvykę viešojo transporto vairuotojai keleives sveikino jau nuo 5 valandos ryto, tik išvažiavus pirmųjų maršrutų autobusams ir troleibusams. Viešojo transporto kontrolieriai stotelėse laukiančias vilnietes tulpėmis pradžiugino Europos aikštės, Mykolo Romerio universiteto, Savanorių prospekto ir Jeruzalės stotelėse. O automobilių stovėjimo kontrolieriai gėles dovanojo vairuojančioms moterims, savo automobilius pasistačiusioms Vilniaus senamiestyje.

Iš viso Kovo 8-osios proga įteikta 3000 pavasariu kvepiančių tulpių žiedų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių