Krizinės atostogos

Pasaulio ekonominė krizė verčia visus taupyti. Prie žmonių taikosi ir verslininkai. Itin taupiems viešbučiai siūlo labai pigų gyvenimą.

Vienas tokių – JAV mieste San Diege esantis viešbutis. Į jį atvykstantys poilsiautojai turi atsivežti ne tik įprastus atostogų atributus: maudymosi kostiumėlius, stalo žaidimus ir golfo lazdas. Jiems derėtų nepamiršti žibintuvėlių, miegmaišių ir pripučiamų čiužinių, nes jų užsakytame kambaryje prie baseino, už kurį mokės vos po 19 dolerių (47 litus) už naktį, vietoj lovų bus tik palapinė. Reikia vežtis net savo tualetinio popieriaus.

Taip už klientus kovojantys viešbučiai galėjo standartinę 219 JAV dolerių (540 litų) už naktį kainą sumažinti iki ekstremalios ribos. Pigiausias variantas toks: kambarys už 19 JAV dolerių be lovos, tualetinio popieriaus, rankšluosčių, oro kondicionavimo sistemos ir baro, yra tik viena elektros lemputė vonios kambaryje saugumo sumetimais. Kiek aukštesnio lygio paslauga, kuri kainuoja 39 JAV dolerius (96,33 lito), – kambaryje yra lova, bet be patalynės. Jei pageidaujate ir lovos, ir tualeto reikmenų, teks pakloti 59 JAV dolerius (145,73 lito).



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių