Lietuvos edukologijos universitete amžiną meilę prisiekė buvę studentai

  • Teksto dydis:

Lietuvos edukologijos universitete (LEU) penktadienį vyko neeilinė šventė. Čia aukso žiedus sumainė ir amžiną meilę vienas kitam prisiekė buvę LEU studentai Donatas ir Monika Kalvaičiai.

LEU aktų salė tuoktuvėms pasirinkta neatsitiktinai. Studentai pirmą sykį susitiko joje 2010 metų rugsėjį  LEU dainų ir šokių ansamblio "Šviesa" naujų narių atrankoje. Naujokas, šokių pedagogikos studentas Donatas, atėjo į šokėjų atranką, o kolektyvo senbuvė, istorijos studentė Monika, šią atranką tiesiog stebėjo.

„Tądien pirmą sykį vienas kitą išvydome. Vadovas V. Paukštė mus sustatė šokti kartu pirmą šokį „Gumbinė“. Taip šokame jau trejus su puse metų“, –  prisimena Donatas.

Jaunavedžiai sakė, kad LEU aktų salė jiems iškilmingiausia, šventiškiausia ir jaukiausia vieta, čia pora ir repetuodavo, ir koncertuodavo. Kiekvienas kampas savas ir mielas. Ansambliečiai sako: „Ką „Šviesa“ sujungė, niekas teneišskiria“.  Vestuvėse taip pat dalyvavo ir nemaža dalis ansambliečių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Babsono koledžas yra geresnis, negu Harvardas: Internete galima sužinoti labai daug. Tai bloga naujiena mūsų apsileidusiems, visus apgaudinėjantiems, universitetams. Štai Money, remdamasis atlyginimų duomenimis iš Payscale, paskaičiavo, kuri aukštoji mokykla JAV labiausiai apsimoka. Išėjo, kad specializuoti ir nusitaikiusieji į pinigingas profesijas universitetai, kaip Babson, net lenkia tokius privilegijuotus, kaip Harvard. Pateksime į tokius reitingus ir mes. Pamatysime, kad mūsų karaliai nuogi. Tai bus stiprus smūgis mūsų ekonomikai ir kultūrai. Jau dabar trečdalis geriausiai besimokančių abiturientų emigruoja. Bus dar daugiau. Daugiau apie tai - surašant Google paieškoje žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių