Modernėja: atsinaujino Vilniaus Pilaitės paštas

  • Teksto dydis:

Akcinė bendrovė Lietuvos paštas tęsia paštų modernizavimą.

Šiandien sostinės Pilaitės mikrorajone atnaujintose patalpose duris atvėrė šiuolaikiškas klientų aptarnavimo centras – Vilniaus 3-iasis paštas, įrengtas pagal naują Lietuvos pašto koncepciją.

„Klientų nuomonės ir lūkesčių tyrimai rodo, kad jie nori gauti šiandienos poreikius atitinkančias ir kokybiškas paslaugas, būti patogiai ir paslaugiai aptarnaujami. Dedame pastangas ir norime, kad Lietuvos pašto klientų aptarnavimo centrai atitiktų šiuolaikinio pašto veiklos tendencijas, ir, kad pašto paslaugomis Pilaitės gyventojai naudotųsi patogiau ir maloniau. Tuo pačiu, esame dėkingi gyventojams už supratingumą ir kantrybę, kol paštas buvo atnaujinamas“, – teigė Lietuvos pašto Tinklo direktorės pareigas laikinai einanti Deimantė Bareikienė.

Vilniaus 3-iasis paštas nuo šiandien gyventojus pasitinka adresu Priegliaus g. 1, prekybos centre „Pupa“.

Naujajame Lietuvos pašto klientų aptarnavimo padalinyje įdiegta klientų srauto valdymo sistema ir šiuolaikiška siuntų laikymo ir išdavimo įranga, padėsianti užtikrinti operatyvų klientų aptarnavimą. Taip pat pašte veikia savitarnos erdvė, kurioje klientai gali patys pasirinkti ir įsigyti įvairių atnaujinto asortimento siuntų pakavimo priemonių bei kitų prekių. Naujose patalpose įrengtos patogesnės darbo vietos darbuotojams.

„Vilniaus 3-iojo pašto siuntų skirstytojams nuo šiol bus patogiau atlikti savo darbą: įrengtos naujos darbo vietos, kuriose lengviau apdoroti pašto siuntas, darbuotojai, kurie aptarnauja klientus prie kasos, dirbs atviresnėje aplinkoje, kad galėtų greičiau pagelbėti salėje esantiems klientams“, – pasakojo D. Bareikienė.

Modernizuotame Vilniaus 3-iajame pašte gyventojai galės pasinaudoti tiek pašto, tiek finansinėmis paslaugomis: siųsti ir atsiimti pašto siuntas, užsiprenumeruoti spaudos leidinių, susimokėti mokesčius, išsiųsti ir atsiimti pinigų perlaidas, gauti kreditą ir ne tik.

Lietuvos paštas pagal naują koncepciją modernizavo penkis sostinės paštus, modernūs Lietuvos pašto klientų aptarnavimo centrai įrengti ir Akademijoje (Kauno r.), Šeduvoje (Radviliškio r.), Linkuvoje (Pakruojo raj.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių