Naujas sostinės verslo centras duris atvers rugsėjį

  • Teksto dydis:

Šiuolaikinio verslo centro „Quadrum“, kurį sudaro trijų didelių pastatų ansamblis dešiniajame Neries krante, oficialus atidarymas įvyks rugsėjo 8 d. Pirmasis aukščiausiame 17 aukštų pastate įsikurs DNB bankas, čia perkeliantis pagrindinę savo buveinę ir modernų klientų konsultacijų centrą.

Oficialios banko įkurtuvės dešiniajame Neries krante įvyks kiek anksčiau – rugpjūčio 19 d.

Į novatoriškais techniniais sprendimais išsiskiriantį ir šiuolaikinės architektūros tendencijas atspindintį verslo miestą banko darbuotojai persikels iš 5 skirtingų Vilniaus vietų. Nuo liepos 18 d. pirmame verslo centro aukšte taip pat įsikurs modernus konsultacijų centras banko klientams. Jis savo išvaizda ir funkcionalumu mažai primins visiems įprastą tradicinį banko skyrių. Iš įvairių Vilniaus vietų patogiai pasiekiamas konsultacijų centras pakeis banko skyrius, esančius J. Basanavičiaus, Vilniaus, gatvėse ir Konstitucijos prospekte.

Banko darbuotojai įsikurs pirmuose trijuose ir viršutiniuose septyniuose aukščiausio verslo miesto „Quadrum“ pastato aukštuose. Naujame verslo centre bankas užims 10 tūkst. kvadratinių metrų plotą, čia dirbs daugiau nei 700 banko darbuotojų. Kraustymosi procesas prasidės jau netrukus ir bus visiškai užbaigtas iki oficialių DNB banko įkurtuvių, kurios įvyks rugpjūčio 19 d.

Visiškai įrengtas verslo miestas „Quadrum“ duris vilniečiams atvers rugsėjo 8 d. Jame įsikurs ne tik aukščiausius kokybės standartus atitinkantys biurai, bet ir sporto klubas, vaikų darželis, kirpykla, valykla, parduotuvės, maitinimo įstaigos. Verslo centras taps ne tik darbo vieta daugiau nei 3000 žmonių, bet ir įkvėpimo bei kūrybiškumo teritorija su 5 meno erdvėmis bei specialiai miestui pritaikytomis žaliosiomis zonomis. Bendra „Schage“ investicijų vertė į šį tarptautiniu lygiu sertifikuotą projektą, grįstą ne tik energiją tausojančiais, ekonomiškai efektyviais, bet ir socialiai patraukliais technologiniais bei architektūriniais sprendimais – daugiau nei 75 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

i

i portretas
tokiu spec. ir aukstu pastatu statybas negalima ziuret pro /pirstus/ nes kad nebutu pan. kaip niujorke nes islamieciai nekenciamusu civilizacijos kuri istikruju paprastiem zmonem dziaugsmo nenesa nes esam isnaudojami saujales kapitalistiniu nieksu....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių