Poliklinikų vadovų algos kuklios, bet turtai – įspūdingi

  • Teksto dydis:

Gydytojai nenustoja piktintis – iš tokių mažų algų pragyventi neįmanoma. Rezidentai uždirba vos kelis šimtus eurų ir neturi jokių santaupų.

Iš mėnesinio atlyginimo 370 eurų į rankas gydytojai rezidentai neturi šansų nei susitaupyti, nei paimti paskolą, nei išvažiuoti atostogų, informuoja LNK laida KK2.

Sveikatos ministras Aurelijus Veryga atkerta, ne visi gydytojai jau tokie skurdžiai, ir beda pirštu į poliklinikų ir ligoninių vadovus. Nors jų atlyginimai kuklūs, tačiau turtai  – įspūdingi.

Trakų poliklinikos vadovas Antanas Česnulevičius gali pasigirti užgyvenęs net 796 tūkst. eurų vertės turtą. Jis iš savo 1500 eurų atlyginimo sukaupė net 138 tūkst. eurų grynų pinigų. Poliklinikos direktoriui taip pat priklauso didžiulis namas Lentvaryje.

Apie turtų kilmę užklaustas A. Česnulevičius bėgiojo nuo žurnalistų, tvirtino, kad tai grąža iš investicijų, vėliau kalbėjo, kad pinigus paveldėjo.

Vilniaus Šeškinės poliklinikos direktoriaus pavaduotoja Ona Panasenkienė puikuojasi turtingiausių poliklinikų vadovų sąrašo viršuje. Ji yra sukaupusi net 930 tūkst. eurų vertės turtą, turi 338 tūkst. eurų santaupų.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
algos gal ir nedideles bet va kysiai ispudingi

Anonimas

Anonimas portretas
jeigu zmones yra durniai duoda kisius ,o ko neimti ,ha,ha,ha,

Azuolas

Azuolas portretas
Tai cia mediku "elitas ". Viesieji pirkimai, renovacijos. .. Cia jau kitu tarnybu reikaliukai. Bet eilinis gydytojas balansuoja arba ties skurdo riba, arba "perdega". Tai tokia skaudi tiesa. Tik niekas negirdi, nemato, neklausi. Kaip tos 3 bezdzioneles.Pagarbiai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių