Prezidentė kviečia aplankyti kalėdinę mugę Daukanto aikštėje

  • Teksto dydis:

Šeštadienį, gruodžio 1-ąją, Simono Daukanto aikštėje Vilniuje devintą kartą vyks prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota kalėdinė nevyriausybinių organizacijų labdaros mugė.

Jos metu gautos lėšos skiriamos organizacijų savanorystės ir pagalbos projektams įgyvendinti.

Pusšimtis nevyriausybinių organizacijų ir bendruomenių iš visos Lietuvos paruošė vilniečiams ir miesto svečiams rankdarbių, skanumynų ir dovanų. Šventėje vyks skautiški užsiėmimai, gydytojų klounų pasirodymas, žaidimai su „Vikingų kaimas“ dalyviais. Bus galima sušilti prie laužų bei karštos arbatos puodelio.

Mugėje tradiciškai dalyvaus organizacijos, dirbančios su vaikais, neįgaliaisiais, senjorais, bendruomeninės organizacijos, taip pat gyvūnų globos organizacija. Dalyviai atvyksta iš daugiau nei 10 skirtingų Lietuvos miestų ir užsienio. Pasaulio lietuvių bendruomenei, kuri pirmąkart dalyvaus mugėje, atstovaus dalyviai iš Australijos, Suomijos, Vokietijos, Latvijos.

Šventės lankytojai taip pat galės išsiųsti kalėdinius sveikinimus - atvirlaiškius su šventiniais linkėjimais draugams ir artimiesiems, taip pat į savo namus parsinešti eglių šakų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kam ta veidmainiska reklama jei jidievu netiki o vaikus baisiai /myli/ nes neturi savu ir netures.....

...

... portretas
Chm, o gal jos pašaukimas turguje dirbt?.. :s

Anonimas

Anonimas portretas
gal KGBbiste uzkabins vaikam spaliuko zenklelius ar pioneriu kaklaraiscius.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių