R. Šimašius atsiprašo už prastą Vilniaus kelininkų darbą

  • Teksto dydis:

Vilniaus meras Remigijus Šimašius pripažįsta, jog sostinės tarnybos trečiadienio rytą nepakankamai operatyviai reagavo į oro sąlygas ir atsiprašo vilniečių, jog jiems kilo nepatogumų dėl sutrikusio eismo.

„Atsiprašau vilniečių dėl šiandien patirtų nepatogumų keliaujant į mokslus, ar į darbus. Iš tiesų, miesto tarnybos nepakankamai operatyviai reagavo į besikeičiančius orus, nors visi barstytuvai nuo ankstyvo ryto išvažiavo į gatves, o viešojo transporto vėlavimai susidarė jau visiems stovint kamščiuose. Šiandien pat aptarsiu išmoktas pamokas su tarnybų vadovais“, – savo „Facebook“ paskyroje rašo R. Šimašius.

Jis taip pat dėkojo policijos pareigūnams, jie, anot mero, operatyviai reagavo į iškvietimus „ir neleido dar labiau kimštis miestui“.

Vilniaus policija įspėja, kad trečiadienio rytą dėl susidariusio plikledžio įvyko daug avarijų, sutriko autobusų ir troleibusų eismas, susidarė didelės transporto spūstys.

Savivaldybės miesto tvarkymo įmonė „Grinda“ informuoja, kad trečiadienio naktį lijo, temperatūra buvo pliusinė, todėl kelių barstyti nereikėjo. Tačiau apie 6 val. staiga pasikeitė vėjas ir gatvių paviršių aptraukė ledas. Barstytuvai išvyko į sostinės gatves, pirmiausia buvo valomos užmiesčio gatvės, kur temperatūra žemesnė, iš ten atėjo pirmieji signalai apie slidžią dangą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
TOTAL KOŠMAR tame Vilniuje vyksta.... visame kame.

Rimas

Rimas portretas
kada jis atsiprašys už Lukiškių aikštės skandalą
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių