Šalčiai išgąsdino dalį Kaziuko mugės prekeivių

Per dieną apie tai, kad nedalyvaus šį savaitgalį vyksiančioje Kaziuko mugėje, praneša po kelis prekeivius, Eltai sakė mugės organizatorius Vytenis Urba.

„Tikslaus skaičiaus, kiek dalyvių nebeatvyks, nežinau. Tai nėra didelis skaičius. Daugiausia išsigandusiųjų šalčių ir dėl to nusprendusių nedalyvauti - iš pietinių šalių, daugiausia - italai. Mat šiemet sulauksime svečių net iš 19-os šalių“, - sakė V. Urba.

Dalyviai, kurie nusprendė nebedalyvauti, mokesčio neatgauna. Mugės organizatoriai paskelbė papildomą dalyvių registraciją, kad atsisakiusiųjų vietą galėtų užimti kiti prekeiviai.

Pasak V. Urbos, per keliolika jo patirties renginyje metų tai pirmas kartas, kai prieš mugę, kuri rengiama paskutinį savaitgalį prieš Šv. Kazimiero dieną, spaudžia toks didelis šaltis. Tiesa, savaitgalį prognozuojami nuosaikesni orai. Pagal Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos prognozę, penktadienį - sekmadienį dienomis bus -7-5, naktimis -12-14 laipsnių šalčio.

„Žinoma, prekeiviai turi atvykti anksti, kad spėtų pasiruošti, išsikrauti. Kai kuriems ir atvažiuoti reikia iš gana toli. Derinsime su Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentu, gal galėsime užkurti keletą lauželių, kad žmonėms būtų kur pasišildyti. Turime katilų, rėmėjų. O dieną bus minus penki, dar saulytė pašvies - viskas bus gerai“, - tikino V. Urba.

Kaziuko mugė rengiama kasmet paskutinį savaitgalį prieš Šv. Kazimiero dieną, kuri minima kovo 4 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Citata

Citata portretas
"Atleido nuo rinkliavos Klaipėdos savivaldybės Licencijų, leidimų ir vartotojų teisių apsaugos skyriaus vyriausiasis specialistas Rimantas Armonas teigė, kad miesto tarybos sprendimu Kaziuko mugės prekiautojams nereikia mokėti už vietą. "Savivaldybė leidimus išduoda tik tiems, kurie žada prekiauti alkoholiu. Visi kiti prekiautojai pagal nustatytą tvarką yra atleisti nuo rinkliavos, išskyrus atvejus, jei pardavinėja alkoholį. Šiems reikalinga vienkartinė licencija", – aiškino R.Armonas. " deja tai yra melas, prekiaujantys rankdarbiais turėjo pervesti po 60eurų.

Melo kojos trumpos

Melo kojos trumpos portretas
Kitame straipsnį buvo gražiai deklaruojama apie atleidimą nuo mokesčio, jei žinoma, neprekiauji alkoholiu. O šiame , kad mokesčio neatgaus, atsisakę dalyvauti . Tai kodėl taip akivaizdžiai meluojama ?

eik

eik portretas
ka ten tas Kaunas,ten ubagu miestas,pazystami keleta kart ten padalyvavo ir daugiau nebevaro i ten,su sostines ir ustamiescio mugem nera ko ir lyginti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių