Trakų šventės dalyviai išlydėti su dainomis ir mero sveikinimais

  • Teksto dydis:

Šeštadienio rytą Vilniaus geležinkelio stotyje vyko palydos į jubiliejinę 25-ąją Trakų miesto šventę.

Šeštadienio rytą Vilniaus geležinkelio stotyje vyko palydos į jubiliejinę 25-ąją Trakų miesto šventę. Perone, skambant Onuškio liaudiškos muzikos kapelos dainoms, Vilniaus meras Remigijus Šimašius išlydėjo pilną  traukinį pakiliai nusiteikusių  keliauninkų  į „Trakų vasarą 2015“, kur laukia visą savaitgalį truksiančios šventinės  eisenos, koncertai, tautinių bendrijų kolektyvų pasirodymai, tradicinė Trakų seniūno žuvienė ir daugybė kitų pramogų.

Prie traukinio būriavosi ne tik vilniečių šeimynos su vaikais, bet ir miesto svečiai iš Italijos, Baltarusijos, Lenkijos.

„Vilniečiams Trakai nėra svetimi, o sostinė be Trakų neįsivaizduojama. Kiekvienas į Vilnių atvykęs svečias būtinai pakviečiamas aplankyti ir Trakus, ir nežinau nė vieno, kuris nepamiltų šio gražaus krašto,“ – smagios šventės išvykstantiems linkėjo Vilniaus meras R. Šimašius.

Traukiniu iškeliavo ir Mero sveikinimas visiems Trakų krašto žmonėms. Iš Vilniaus į Trakus atvykusius pasitiko Trakų rajono savivaldybės merė Edita Rudelienė ir pakvietė įsilieti į eitynes per Trakus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių