Užfiksavęs kilnų pareigūnės poelgį apipylė pagyromis

  • Teksto dydis:

Lietuvos policija socialiniame tinklalapyje „Facebook“ pasidalijo piliečio, kuris užfiksavo nuoširdų pareigūnės poelgį, padėka.

„Prasta nuotrauka, bet labai nuoširdi Danieliaus padėka. Negalėjom nepasidalinti“, – taip prie įkeltos nuotraukos rašo pareigūnai.

Toliau pateikiamas ir asmens, atsiuntusio užfiksuotą poelgį, pasakojimas.

„Važiavau Vilniaus viešuoju transportu namo (6G). Lygiai 12 valandą autobusas privažiavo prie Lelijų stotelės. Tuo metu pamačiau tarnybinį automobilį ir pasidarė smalsu, kas gi įvyko. Pamačiau tarnybiniais drabužiais apsirengusią pareigūnę. Ji vedė iš stotelės labai seną senelį. Jis labai lėtai ėjo, pareigūnė laikė jį, kad saugiai nuvestų į tarnybinį automobilį. Aš tuo metu labai apsidžiaugiau ir pralinksmėjau, nes labai malonu žiūrėti į tokius pareigūnų darbus. Labai norėčiau padėkoti šitam policijos ekipažui ir policininkei už tai, kad jie ne tik saugo mus, bet ir padeda“, – paprastu, bet itin žmogišku nutikimu žavėjosi pilietis.

Šis įrašas netrukus sulaukė daugybės komentarų ir patiktukų. Daugelis pasidalijo ir savo gerąja patirtimi bei gyrė pareigūnus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o kokio velnio

o kokio velnio portretas
vedė tą senolį į tarnybinį automobilį ???

Susidomėjau

Susidomėjau portretas
O kodėl į „tarnybinį automobilį“ vedė? Gal į „cypę“ uždaryti nuveš? Jei per gatvę padėtų pereiti suprasčiau Jūsų krykštavimus. Džiaugiatės kad senolei galimai baudą išrašys?

...

... portretas
Chm: "Jis labai lėtai ėjo, pareigūnė laikė jį, kad saugiai nuvestų į tarnybinį automobilį" - ir už ką Senolis sulaikytas buvo?..
VISI KOMENTARAI 7

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių