Viešojo transporto bilietui telefone – m.Ticket – svarbus apdovanojimas

  • Teksto dydis:

Praėjusių metų vasarą startavusi programėlė m.Ticket , elektroninio turinio sprendimų konkurse  „Naujasis knygnešys 2015“, e. kultūros ir turizmo kategorijoje pripažinta geriausia.  Iš skirtingoms konkurso kategorijoms pristatytų 53 sprendimų išrinkti 8 nugalėtojai. Jie atstovaus Lietuvai Jungtinių Tautų globojamame pasauliniame geriausių e. sprendimų konkurse „Pasaulio viršūnių apdovanojimai 2015“ ( „World Summit Award 2015“).

Nugalėtojų laurai šiais metais atiteko šiems e. turinio sprendimų kūrėjams:  VšĮ „Versli Lietuva“ už sprendimą „Verslo vartai“ (kategorija e. valdžia ir atviri duomenys), Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnybai už sprendimą „Integruota augalų apsaugos informavimo, konsultavimo ir mokymų informacinė sistema IKMIS“ (kategorija e. sveikata ir aplinka), Bliu Bliu už sprendimą „Bliu Bliu“ (kategorija e. mokymasis ir mokslas), Pepi Play už sprendimą „PepiBath2“ (kategorija e. pramogos ir gyvenimo būdas), SĮ Susisiekimo paslaugos/Smart Vilnius už sprendimą „m.Ticket – bilietas tavo telefone“ (kategorija e. kultūra ir turizmas), UAB „Interaktyvi reklama“ (Born in idea) už sprendimą „LNK GO“ (kategorija e. medija ir naujienos), NFQ už sprendimą „ONGR“ (kategorija e. verslas ir komercija), PlaceILive.com už sprendimą „PlaceILive“ (kategorija e. įtraukimas ir įgalinimas).

Pasaulio viršūnių apdovanojimuose kasmet varžosi keli šimtai elektroninio arba mobiliojo turinio sprendimų iš daugiau kaip 160 pasaulio valstybių. Lietuvos nominantų - „Naujojo knygnešio 2015“ konkurso nugalėtojų laukia keli pasaulinės atrankos etapai. Paskutinysis, kurio metu susirinkusi Didžioji žiuri išrinks WSA 2015 laureatus, įvyks š. m. rugsėjo mėn. Azerbaidžano sostinėje Baku.

Naudojantis m.Ticket  programėle galima įsigyti norimą kiekį bet kokios rūšies bilietų. Tai yra, vienu metu turėti 30 min. ir 60 min. bilietų, 30 dienų ar kitos rūšies elektroninių bilietų, su nuolaida ir be jos. Susimokėti už viešojo transporto bilietus programėlėje galima per elektroninę bankininkystę.

Programėlė suteikia galimybę susiplanuoti kelionės maršrutą bei įvertinti kelionės kokybę – jos saugumą, punktualumą ir pan., taip pat yra galimybė surašyti papildomus komentarus. Miesto transporto įmonėms tai puiki galimybė įtraukti keleivius į viešojo transporto kokybės gerinimą ir gauti patikimos informacijos apie jų keliones.

Programėlė greitai tapo patogiu įrankiu ir puikia alternatyva Vilniečio kortelei, kurios dėka vilniečiai moka už kelionę viešuoju transportu. Per kiek daugiau nei 9 mėnesius m.Ticket parsisiuntė daugiau kaip 60.000 vartotojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių