Iš Vilniaus oro uosto pradėti tolimieji skrydžiai į Madagaskarą

Balandžio 26-osios naktį iš Vilniaus oro uosto pakilo vienas didžiausių keleivinių orlaivių „Boeing 767“, kuris pažymėjo reguliarių užsakomųjų tolimųjų skrydžių į Madagaskarą pradžią.

Lietuvos oro uostų Aviacinių paslaugų skyriaus vadovo Aurimo Stikliūno teigimu, Vilniaus oro vartai suteiks visas operacines galimybes, skirtas aptarnauti šiems ilgųjų nuotolių skrydžiams.

Bendrovės duomenimis, skrydis į Madagaskarą organizuojamas kelionių organizatoriaus „ITAKA Lietuva“ bendradarbiaujant su italų oro bendrove „Blue Panorama Airlines“. „ITAKA Lietuva“ poilsiautojus iš Vilniaus oro uosto skraidina nuo praėjusių metų.

„ITAKA Lietuva“ vadovas Dominikas Milowskis pažymėjo, kad pirmasis tolimųjų reisų orlaivis iš Vilniaus kilo pasiekęs 100 proc. vietų užpildymo rodiklį. Jo teigimu, siūlyti Lietuvos keliautojams atostogas tolimojoje Madagaskaro Bė saloje nuspręsta, atsižvelgus į tai, kad anksčiau tolimųjų reguliarių užsakomųjų tiesioginių skrydžių iš Vilniaus nebuvo rengta.

Skrydis nuo Vilniaus iki Madagaskaro Bė salos užtrunka apie 11 valandų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ne į Magadaną?.. :s

jau

jau portretas
turbut visa europa perpildyta emigrantu o litvinai pragrisyvus tai ir lieka robinzono dalia kaip komsomolcams jeskoti nauju /plesiniu/ su vietiniais aborigenais...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių