Vilniaus oro uosto rekonstrukcija sumažino turistų skaičių viešbučiuose

  • Teksto dydis:

Praėjusios savaitės pabaigoje prasidėjusi Vilniaus oro uosto kilimo ir tūpimo tako rekonstrukcija sumažino turistų srautus, todėl sostinės viešbučiai stovi pustuščiai, rašo "Verslo žinios".

"Pas mus svečių sumažėjo daugiau negu perpus. Liepą užimtumas būdavo apie 85 proc., dabar jis nesiekia net 50 proc. Kad šį mėnesį teks gyventi sukandus dantis, jau susitaikėme. Dabar svarbiausia, kad rekonstrukcija būtų užbaigta tada, kaip numatyta, - nė kiek nesusivėlinta. Nes kiekviena diena, kai Vilniaus oro uoste nesileidžia lėktuvai, mums nuostolinga", - teigė "Artis Centrum", "Ratonda Centrum" ir "Grata Hotel" viešbučius valdančios įmonės "Centrum" vadovė Monika Gabrielaitienė.

Tuo metu Gedimino prospekte esančio "Neringa Hotel" direktorė "Neringa Hotel" tvirtino, jog įprastai viešbutis tokiu metu yra užimtas 90 proc., bet dabar šis rodiklis siekia 60 proc.


Šiame straipsnyje: vilniaus oro uostasturistai

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tai kad... o ko jiems vykt, jei Vilnius tik kanalizacija garsus? - Žaliojo tilto skulptūras nugriovėt, dabar ėmėtės Gedimino kalno griovimo... ir kol aerouostą griaunat, darbai vyksta, o paskui - bus kaip su tuo naujuoju apvažiavimu, paskęs.

Eligijus

Eligijus portretas
Odgerai lenkams
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių