Vilniaus socdemų gretas paliko per penkiasdešimt narių

Socialdemokratų partijos (LSDP) Vilniaus skyriaus gretas paliko per penkiasdešimt narių: jie iš sąrašų oficialiai išbraukti ketvirtadienį vykusiame skyriaus prezidiumo posėdyje.

„Apie penkiasdešimt – dalis buvo išsibraukusių per Teisingumo ministeriją, surinkome visus“, – BNS ketvirtadienio vakarą sakė skyriaus pirmininkė Auksė Kontrimienė.

Pasak jos, į šį skaičių įeina ir jau anksčiau apie pasitraukimą iš partijos paskelbę nuo LSDP atskilusios Seimo Lietuvos socialdemokratų darbo frakcijos nariai, jų padėjėjai. Dalis partiją paliekančių asmenų teigė tiesiog norintys pabūti atokiau nuo politikos.

„Kai kuriems skambinome, tai žmonės išvis nori pabūti šalia politikos, matyt, kažkoks bendras nusivylimas“, – sakė LSDP Vilniaus skyriaus vadovė.

Taip pat į skyrių nuspręsta priimti tris naujus narius.

Spalio pabaigoje iš LSDP pasitraukę bei valdančiojoje koalicijoje su „valstiečiais“ likę parlamentarai paskelbė buriantys naują partiją – Gedimino Kirkilo, Juozo Bernatonio ir dar kelių parlamentarų pasirašytame pareiškime teigta, jog taip norima išsaugoti socialdemokratines vertybes bei „vardan žmonių gerovės apginti kairiąją valdančiąją koaliciją“.

Šiuo metu LSDP Vilniaus skyrius vienija apie 2500 narių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Julius

Julius portretas
didžiausia gėda būtų man (manau ir doriems Lietuvos žmonėms) būų priklausyti taip vadinamai socialdemokratų partijai, o tiksliau persidažiusių komunistų

NA NA

NA   NA portretas
socdemams reikia bėgti nuo Palucko ,kol šis nenuvedė juos pas landsberginius ,nes juk tai anūkėlio statytinis ,nesiskaito su savo nariais ,kaip ir anūkėlis ,,,sėkmės ,

galu

galu portretas
gale padorus zmones pradeda suprasti kas tai per /partija/ juk tai buve komunistiniai karjeristai savo sugebeimus naudoje tik sau ir savo artimam ratui o siandien pamate kad ju niekas nepageidauja kaip hienos tarpusavy susipjove ir izuliai verziasi prie /lovio/i svarbiausius postus tai teisingumo ir ukio nes siais svertais galima valdyti visus ir jei zmones patikejo /valstieciais/ tai jie privalo nutraukti visus santykius su tais /soc....demonais/ kurie ir sugriove zmoniu gyvenimus ir u. spec. t. pagalba toliau /verda kose/.......
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių