Vilniečius kviečia išsakyti nuomonę dėl Neries krantinių

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto savivaldybės Miesto plėtros departamento specialistai kovo 2–15 dienomis pradeda viešąją konsultaciją „Neries krantinių rekonstrukcijos ir dviračių takų įrengimo projektinių pasiūlymų“ klausimais. Viešoji konsultacija vyks Vilniaus miesto savivaldybės tinklalapio e. demokratijos sistemoje:

http://www.vilnius.lt/index.php?3858297435

Konsultacijos padės gyventojams iš arčiau susipažinti su vystomo projekto problematika,  o projekto rengėjams  – sužinoti miestelėnų lūkesčius.

Tai – pirmoji panašaus  pobūdžio viešoji konsultacija Lietuvoje,  vyksianti  Savivaldybės elektroninės demokratijos sistemos pagalba – internetu.

Naujas konsultavimo būdas pasirinktas bendradarbiaujant su Jaunųjų profesionalų programos (JPP) „Kurk Lietuvai“ projektų vadovais, kurie konsultuoja Vilniaus miesto savivaldybę  elektroninės demokratijos sistemos tobulinimo klausimais.

Viešosios konsultacijos internetu sudaro palankesnes sąlygas miesto gyventojams išreikšti savo nuomonę, todėl tikėtina, kad vilniečiai tai darys aktyviai. Miestelėnų pastabos ir pasiūlymai padės užtikrinti, kad projektas būtų vystomas gyventojams aktualiausių prioritetų tvarka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių