Vilniečius kviečia sportuoti ant stogo

  • Teksto dydis:

„Sveikas miestas“ drauge su treniruočių studija „The One“ kviečia visus vasaros sezonu dalyvauti atvirose treniruotėse ant „Vertas“ stogo (Gynėju g. 16).

Nuo šiol net tris kartus per savaitę, esant geram orui, sostinės gyventojai galės sportuoti bei tuo pačiu gėrėtis gražia miesto panorama „BodyBalance“ treniruočių metu.

„BodyBalance“ treniruotė yra skirta širdžiai ir kūnui. Tai harmoninga judesio tėkmė, sparnus užauginanti muzika, kuri pripildo judesius energija, gilūs tempimai, visų kūno raumenyno stiprinimas ir raumenų ištvermės didinimas, lankstumas, atsipalaidavimas ir pabėgimas nuo kasdienių rūpesčių – visa tai ir dar daugiau telpa į šią treniruotę. Garantuotas problemų paleidimas ir savęs pažinimas per judesį. Tik pabandžius iš tiesų galima pajusti šios treniruotės jėgą“, – pasakoja treniruočių studijos „The One“ įkūrėja ir žinoma trenerė Jurga Maculevičiūtė.

Treniruotės vyksta kiekvieną savaitės pirmadienį ir trečiadienį nuo 7.30 val. bei sekmadieniais nuo 19.00 val. Sekmadieninės treniruotės yra nemokamos. Pirmadieniais ir trečiadieniais vykstančių treniruočių mokestis – 3 eurai.

Į treniruotes rekomenduotina pasiimti sportui skirtą kilimėlį bei apsirengti patogiai.

Esant prastoms oro sąlygoms treniruotės nevyks.

Registracija į treniruotes vyksta čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių