„Wizz Air“ iš Vilniaus skraidins į Alpių sostinę Grenoblį

  • Teksto dydis:

Didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje „Wizz Air“ toliau tęsia skrydžių tinklo plėtrą iš Lietuvos.

Lietuvius bendrovė skraidins nauju maršrutu iš Vilniaus į Grenoblį Prancūzijoje. Skrydžiai į kalnų apsuptą miestą prasidės kitų metų sausio 14 dieną ir vyks šeštadieniais. Bilietus jau dabar galima įsigyti svetainėje wizzair.com, bilietų kaina prasideda nuo 24,99 Eur.

Įsikūręs pietryčių Prancūzijoje, Grenoblis yra populiarus žiemos sporto mėgėjų pasirinkimas – čia susitinka snieglenčių, slidinėjimo sporto, kopinėjimo ar žygių entuziastai, kurie gali mėgautis neįtikėtina regiono virtuve ir nesustojančiu naktiniu gyvenimu. Grenoblis garsus savo kvapą gniaužiančiais panoraminiais vaizdais, kalnus išraizgiusiomis olomis, istoriniu senamiesčiu su akmenimis grįstomis gatvelėmis, vaizdingomis aikštėmis, turtingu paveldu, natūraliais parkais.

„Džiaugiamės galėdami paskelbti apie dar vieno patrauklaus maršruto startą iš Vilniaus. Grenoblis – tai jau ketvirta kryptis, kuria mes papildome nuolat augantį Lietuvos tinklą šiais metais, – sako „Wizz Air“ komunikacijos vadovas Gabor‘as Vasarhelyi‘as. – Esame įsitikinę, kad visi žiemos sporto mėgėjai su malonumu lankys „Alpių sostinę“, naudodamiesi žemų sąnaudų skrydžiais, o mūsų įgula su nekantrumu lauks naujojo maršruto keleivių.“

Šiais metais tai jau ketvirtas naujas „Wizz Air“ maršrutas iš Lietuvos. Su naujausia kryptimi į Prancūziją, iš Lietuvos „Wizz Air“ šiuo metu siūlo 33 maršrutus į 14 šalių iš trijų oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos. Nuo rugpjūčio 3 dienos iš Vilniaus taip pat startuos skrydžiai į Nicą, nuo spalio 31 dienos – į Barį ir Reikjaviką.

Nuo pat pirmo „Wizz Air“ skrydžio iš Vilniaus 2011 m. aviakompanija pervežė jau daugiau kaip 3 milijonus keleivių. Bendrovė šiuo metu sostinėje bazuoja net 4 orlaivius ir turi 150 darbuotojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių