Žydų Naujuosius metus kviečia pasitikti ant dviračių

  • Teksto dydis:

Artėjant žydų Naujiesiems metams (Rosh Ha Shana), Izraelio valstybės ambasada Vilniuje antrus metus iš eilės kviečia sostinės gyventojus ir svečius prisijungti prie ambasados organizuojamo dviračių žygio.

Renginio dalyviai galės kartu pasidžiaugti nuotaikingu pasivažinėjimu Vilniaus gatvėmis ir po jo paskanauti tradicinio žydų Naujųjų metų užkandžio – medumi gardintų obuolių (obuoliai simbolizuoja gausą, medus – saldumą).

„Praėjusių metų dviračių žygis sulaukė didelio pasisekimo ir daugybės dalyvių, tad nusprendėme ir šiuos Naujuosius metus pasitikti pasivažinėjimu dviračiais bei skanaudami medumi gardintų obuolių“, - sakė Izraelio valstybės ambasadorius Amiras Maimonas.

Dviračių žygis prasidės rugsėjo 18 d., sekmadienį, 11  val. Rotušės aikštėje. Dalyviai laukiami nuo 10 val. 200 pirmųjų į renginio vietą atvykusių renginio dalyvių bus papuošti specialiai šiam renginiui sukurtais marškinėliais. Maršruto pabaigoje žygio dalyviai skanaus tradicinio „Rosh Ha Shana“ užkandžio – medumi gardintų obuolių bei linkės vieni kitiems saldžių ir laimingų Naujųjų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O ką gi mums siūlo TS - LKD -isstai?

O ką gi mums siūlo TS - LKD -isstai? portretas
Didžiausia bėda Kauno švietimo įstaigose yra visiškai praradę sąžinę, patalogiškai įpratę vogti (ir iš vaikų!?) šių įstaigų veidmainystės ekspertės, sovietinės direktorės. Vežama mašinomis! Puikus pavyzdys Kauno Žaliakalnio lopšelis darželis. Buvome teisėsaugai ir savivaldybei nurodę kada ir kaip vežama. Jokios reakcijos! Už direktorės nugaros „šlovingoji“ TS - LKD ! Savivaldybėje aukštas "čččinnas", sužinojęs, kad kyšinninnkė onna dannutė griiciennė yra TS - LKD -isstė, taip ir pasakė: " O tai jau tikrai bus, kas užtaria"! Ir iš tiesų-teko bendrauti su minėto darželio dirbančiosiomis: viskas po senovei - kaip vilko taip ir velka - jokių pasikeitimų!! Valllytoja ar virrrėja viską matto, - atvažiuoja teisėsauga: "pažžeidimų nerrrasta"!! O kaipgi,-juk visa tai virsta pinigais, kurie kyšių pagalba keliauja švietimo skyriaus ir savivaldybės niekšams! Kokio lygio direktorės yra galit susipažinti straipsnyje: "Skandalingas susitarimas Kauno darželiuose..." 15 min. Na, viskas kaip pas onytę!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių