Iš areštinės ištrūkęs vagišius vėl puolė vogti veidrodėlių

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai su įkalčiais sulaikė automobilių veidrodėlių vagį, pranešė Vilniaus policija.

Kovo 19 d. apie 16 val. 30 min. neuniformuoti kriminalistai, dirbdami pagal iš anksto suplanuotą policinę priemonę dėl sisteminių vagysčių iš ir nuo automobilių, šalia Vilniaus oro uosto esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje sulaikė vilnietį A. M., gimusį 1991 m., kuris su savimi turėjo keturis automobilinius veidrodėlius. Toje pačioje aikštelėje kriminalistai pastebėjo ir du jau be galinio vaizdo matymo veidrodėlių stovinčius automobilius „Mercedes Benz“ ir „Lexus“.

Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai greitai išsiaiškino, kad sulaikytasis dvidešimt septynerių metų vyras tik prieš valandą buvo išleistas iš policijos komisariato, kur jam pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl analogiškų nusikaltimų. Netrukus įtariamasis atsidūrė areštinėje, pareigūnai pradėjo dar vieną ikiteisminį tyrimą.

Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai įtaria, kad šis įtariamasis yra padaręs ir daugiau panašaus pobūdžio ar kitokių nusikaltimų, todėl piliečių, nukentėjusių nuo šio vyro ar turinčių kitokios informacijos apie jo nusikalstamą veiką, prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonais (8 5) 271 6053, (8 5) 271 6132.


Šiame straipsnyje: veidrodėlių vagispolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

l

l portretas
tokiam maziausiai nagus nukapot

Anonimas

Anonimas portretas
zinai drauguzi gl tu geriau gerbk sunis jie bent ne tokie zertveles,

...

... portretas
Pagarba Policijai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių