Cigaretės iš kiosko nudžiovusius vyrus susekė policijos šuo

  • Teksto dydis:

Šiąnakt Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės ir Viešosios tvarkos valdybos Mobilios kuopos pareigūnai operatyviai sulaikė du vyrus, įsilaužusius į spaudos kioską ir pavogusius cigaretes.

Apie 3 val. 24 min. sostinėje patruliuojantis Mobilios kuopos pareigūnų ekipažas radijo ryšiu išgirdo, kad ką tik įsilaužta į spaudos kioską Savanorių pr. Jau netrukus įvykio vietoje pareigūnai pastebėjo išdaužtą kiosko stiklą ir įtarė, kad galbūt pavogtos cigaretės.

Sniege buvo matyti ir pasišalinusių asmenų pėdsakai, todėl pareigūnai išsikvietė „pastiprinimą“ ‒ Patrulių rinktinės kinologą su šunimi. Tarnybinis šuo Alfar, užuodęs pėdsakus, nuvedė pareigūnus iki vieno Geležinio Vilko g. esančių namų ‒ čia pėdsakų daugiau nebesimatė, todėl pareigūnei nusprendė apžiūrėti aplinkinius kiemus.

Apie 4 val. patruliai prie elektros skydinės pastebėjo du vyrus ir nusprendė juos patikrinti. Paviršinės apžiūros metu pas dvidešimt šešerių metų vyrą rasta keturi neišpakuoti „Marlboro“ cigarečių pakeliai, o trisdešimt dvejų metų vyro kuprinėje ‒ 111 pakelių cigarečių ir atsuktuvas, kuriuo, įtariama, buvo išlaužtos kiosko žaliuzės. Tarnybiniam šuniui Alfar tai pirmas krikštas, nes kvalifikaciją įgijo tik prieš keletą mėnesių.

Abu vyrai sulaikyti ir pristatyti į Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą.


Šiame straipsnyje: vagystėpolicijatarnybinis šuo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Alfar

Alfar portretas
Aciu Gerb. Pareigunai, reikia daugiau tokiu patruliu, kad lengviau butu gauditi nusikaltelius.

kioske jos buvo

kioske jos buvo portretas
sudrėkusios, tad vyrams beliko nudžiauti-padžiauti :)))))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių