Dingusio baikerio paieška – be rezultatų

Teisėsaugos pareigūnams kol kas nepavyko surasti beveik prieš mėnesį be žinios dingusio baikerio Aivaro Kilkaus.

„Tiriamos įvairiausios versijos, sulaikiame pranešimų iš visuomenės. Jis teigiamai apibūdinamas, todėl jo dingimas sujaudino žmones. Tikime sėkme, daug apžiūrėta, daug padaryta, nenuleidžiam rankų“, – BNS sakė Vilniaus apygardos prokuratūros pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus vyriausiasis prokuroras Julius Rėksnys.

Vilniaus miesto apylinkės teismas spalio 20 dieną patenkino prokuratūros prašymą ir dviem mėnesiams leido suimti Lauryną Baltrūną, įtariamąjį A. Kilkaus dingimo byloje. Jis iki šiol laikomas suimtas, BNS patvirtino jo advokatas Saulius Juzukonis.

„Patikėkite, mes lygiai taip pat suinteresuoti, kad jis atsirastų, kad greičiau viskas baigtųsi“, – BNS sakė S. Juzukonis.

Netrukus po A. Kilkaus dingimo buvo surengtos didelės paieškos, jose dalyvavo Viešojo saugumo tarnyba, gyventojai. Šią savaitę Trakų rajone, Aukštadvario miestelyje buvo patikrinti du šuliniai – vienas 22 metrų gylio, kitas – 3 metrų gylio. Ieškomas žmogus nerastas.  

Abu vyrai – baikeriai, L. Baltrūnas yra klubo „MC vorai“ prezidentas, dingusysis taip pat anksčiau priklausė šiam klubui.

A. Kilkus spalio 15 dieną, apie 17 val., motociklu išvyko iš namų Vilniuje ir negrįžo, jo buvimo vieta nėra žinoma. Buvo skelbta, spalio 15-osios popietę vyras galėjo būti pastebėtas Trakuose, Trakų rajone ar Senojoje Varėnoje. Varėnos rajone rastas A. Kilkaus motociklas.

Tyrimą kontroliuojantis prokuroras yra sakęs, jog „visiškai įmanoma“, kad be žinios dingusio vilniečio byloje suimtas įtariamasis galėjo turėti bendrininkų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrr portretas
Ekstrasensus pasikvieskit

ne i tema

ne i tema  portretas
O moteriske ,kuri nusiskandino ,ar surasta?

Praeivis

Praeivis portretas
O kur varztai kuriuo buvo prisuktas numeris. Jei ju nerasta tai numeris.nuimtas kazkur garaze ar dirbtuvese. Negi niekas nepastebejo isskirtinio motociklo. O i numetimo vieta motocikla galejo atvezti priekaboje. Tai kad netoli Baltruno sodyba reiskia kad plesikai pazinojo Baltruna ir specialiai pakiso jam motocikla kad nuo saves nuimti itarima.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių