Gausus laimikis: rado spirito, aparatą degtinei gaminti ir kontrabandos

  • Teksto dydis:

Gegužės 2 d. Vilniaus rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio Maišiagalos policijos nuovados pareigūnai vykdė prevencinės priemones.

Patikrinę turimą informaciją dėl nelegalios prekybos tabako gaminiais ir alkoholiu, trisdešimt devynerių metų moters namuose Maišiagalos seniūnijoje aptiko 820 pakelių cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis ir 8 l spirito.

Pareigūnai pradėjo administracinių teisės pažeidimų bylą dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką ir neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) gaminimo, įgijimo, laikymo ir gabenimo.

Tą pačią dieną apie 13 val. Maišiagalos policijos nuovados pareigūnai nustatė, kad Žarniškių vs., Nemenčinės sen., prie savo namų, penkiasdešimt penkerių metų vyras laikė aparatą naminei degtinei gaminti ir apie 4 l skysčio, turinčio naminės degtinės kvapą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių