Girtas vairuotojas bandė pabėgti iš avarijos vietos

  • Teksto dydis:

Vilniuje iš avarijos vietos bandė nuvažiuoti neblaivus vairuotojas, tačiau jį pastebėjo policininkai.

Šeštadienį 12.47 val. nuvažiavus nuo viaduko Vilniuje, Eišiškių plente, į Baltosios Vokės gatvę, vyriausieji patruliai pastebėjo iš griovio bandantį išvažiuoti automobilį „Honda“.

Patikrinus automobilį vairavusį 39 metų vyrą, nustatytas 1,89 promilės girtumas.

Apgadino kitą mašiną

Lazdijuose stipriai nuo alkoholio apsvaigęs vairuotojas prekybos centro aikštelėje apgadino stovintį automobilį.

Šeštadienio vakarą 21 val. 35 min. Dzūkų gatvėje, prekybos centro „Norfa“ automobilių stovėjimo aikštelėje automobilis „Ford Fiesta“, važiuodamas atbuline eiga, kliudė stovintį automobilį „Ford Mondeo“, ir iš eismo įvykio pasišalino.

Minėtą eismo įvykį matė Lazdijų rajono policijos komisariato vyriausieji patruliai. Jie laisvu nuo tarnybos metu sekė automobilio „Ford Fiesta“ vairuotoją.

Kaip pranešė policija, Lazdijuose, Kauno gatvėje esančio mokyklos-darželio „Kregždutė" automobilių stovėjimo aikštelėje patruliai sulaikė „Ford Fiesta“ vairuotoją. Jam nustatytas sunkus 3,25 promilės girtumas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Apvirto automobilis

Plungės rajone šeštadienio vakarą apvirto sunkiai apgirtusio vairuotojo automobilis, policiją bandyta klaidinti nustatant vairuotoją.

Šeštadienį apie 20 val. pareigūnams buvo pranešta, kad Plungės rajone, pievoje Šiemulių kaime guli apvirtęs automobilis „Volkswagen Passat“, juo esą važiavo trys vyrai, vienas jų – vairuotojas – tikriausiai paspruko.

Atvykę pareigūnai prie vairo rado neblaivų (3,78 prom.) 26 metų Kretingos rajono gyventoją.

Automobilyje taip pat buvo 30-metis Kretingos rajono gyventojas. Jam taip pat nustatytas sunkus girtumas – 3,72 promilės alkoholio.

Medikai sužalotus vyrus nugabeno į Plungės ligoninę.

Įvykio liudininkė pareigūnams nurodė mačiusi, jog mašiną neva vairavo apie 30 metų rudaplaukis vyras, jo rankos – su tatuiruotėmis. Vyras jai pasirodė esantis neblaivus, todėl ji ir pranešė policijai.

Kaip skelbia Klaipėdos apskrities policija, pareigūnams apklausiant avarijoje dalyvavusius vyrus, 26 metų vaikinas prisipažino, kad trečio asmens nebuvo, mašiną vairavo jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių