Grasinta susprogdinti oro uostą

  • Teksto dydis:

Penktadienį grasinta susprogdinti oro uostą, tačiau specialiosioms tarnyboms patikrinus visus tris šalies oro uostus, sprogmenų nerasta.

Sausio 30 dieną, apie 20 val. 23 min. Vilniuje, informaciniu telefonu į įmonę, kuri aptarnauja oro uostus, paskambino vyriškis, grasinęs susprogdinti oro uostą. Jis nenurodė konkretaus oro uosto, todėl buvo patikrinti Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostai, tačiau nieko įtartino nerasta, pranešė Policijos departamentas.

Šią savaitę buvo gauti bent du pranešimai apie sprogmenis. Vienas jų sukėlė ant kojų ne tik specialiąsias tarnybas, bet ir Klaipėdos uostą bei suskystintų gamtinių dujų (SGD) terminalą - kaip įtariama, psichiškai nesveika moteris iš Mosėdžio pranešė, kad padėtas sprogmuo po laivu-saugykla „Independence“, tačiau sprogmenų nerasta. Klaipėdos policija dėl šio įvykio žada pradėti ikiteisminį tyrimą.

Be to, ketvirtadienį pranešta apie bombą Šilalės rajono Kaltinėnų miestelio mokykloje, policija nustatė ir sulaikė nepilnametį įtariamąjį.

Po šių atvejų kai kurie politikai siūlo sugriežtinti baudžiamąją atsakomybę dėl melagingų pranešimų apie sprogmenis.


Šiame straipsnyje: oro uostaigrasinimassprogmuo

NAUJAUSI KOMENTARAI

tai kad ne taip jau ir vskas paprasta...

tai kad ne taip jau ir vskas paprasta... portretas
Vilniaus oro uostas rekonstruojamas? Ir gana stipriai investuojama į jo atremontavimą, santechnikas visokias ir visa kita. Na, juk tiesiog yra viskas elementaru - tikrinama Force majoure galimybė - realaus sprogimo atveju už statybų, rekmontų kreditinius įsiskolinimus skolininkai LIEKA NIEKO NESKOLINGI, o visos statybos, rekonstrukcijos daromos už kreditus, paskolintas bankų lėšas...o kur dar medžiagų pirkiniai ir neišmokėti atlyginimai statybininkam...čia viskas elementaru, nereikia nuolat stumti, kad kažkas juokauja, žaidžia ar turi pašlijusią psichiką. beje, parodykite man asmenį su visisškai sustingusioms emocijoms ir visiškai nekintančia psichika, - tai bus jau ne žmogus, tik robotas. Kompiuteris ir tas reaguoja net į geresnį skersvėjį , o čia...

sokas

sokas  portretas
...kada baigsit žaist su tais debilais,surandat kas pranešė apie sprogmenų padėjimą ir duokit tokias bausmes,kad mažai nepasirodytų,o dabar vaikų darželis -gal taip jums smagu gaudyt tuos išsigimėlius???

As

 As  portretas
Manau mazai viesumo.Reikia skelbti kas sitaip tyciojasi ,deti nuotraukas ir parasyti kiek tam skambinusiam kainuos sitas ,,sposas" Manau tai pades.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių