Gruodį dingusi jauna moteris rasta negyva

  • Teksto dydis:

Policija ir teismo ekspertai aiškinasi tragiškomis aplinkybėmis mirusių žmonių mirties priežastis.

Apie 17 val. Vilniuje, Eišiškių plente, miško masyve, rastas 32 metų moters lavonas apgraužtu kūnu. Įtariama, kad minėtus sužalojimus galėjo padaryti laukiniai gyvūnai. Moteris nuo 2016 metų gruodžio 18 dienos Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato buvo ieškoma kaip dingusi be žinios.

Pirmadienio pavakare Vilniuje, miškelyje Kuršių gatvėje, rastas nenustatytos tapatybės apie 55 metų amžiaus vyriškio lavonas irimo stadijoje su stranguliacine vaga kaklo srityje.

10 val. 20 min. į Vilniaus ligoninę iš Vilniaus, Baltosios Vokės gatvės, pristatytas ir po gaivinimo apie 11 val. 22 min. mirė nenustatytos tapatybės apie 60 metų amžiaus vyriškis. Aplinkybės aiškinamos.


Šiame straipsnyje: policijamirtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Man

Man  portretas
Idomu ar tie pakelės grobikai kaip sie cigonai ar nėra dar tokiu zudymu padare.gal visai jie sekmingai uzpuldavo ir padarydavo kad merginos isvyksta ar vyrai ir dingsta.teikia aiskintis .duok dieve kad ne.bet.........

Pilietė

Pilietė portretas
Na štai.Kodėl šios jaunos merginos kūną rado tik kai žvėrys apgraužė? Kur policija,kur visuomenė,kur malunsparniai?Džiaugiuos ,kad taip operatyviai ieškojo Ievutės.Tačiau ir ši mergina jauna,kodėl apie ją buvo tylėta.Pasirodo,kad ne visi lygūs.Pinigai ir padėtis visagaliai:(

rasa

rasa portretas
nera net jau ka nei sakytinei radyti! gyvenam kanibalu salyje! pirmai progai pasitaikius tikrai emigruosku
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių