„Hondą“ vairavo girtutėlė ir nuo narkotikų apsvaigusi moteris

Kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda sulaikyta nuo alkoholio ir, įtariama, nuo narkotinių ir psichotropinių medžiagų apsvaigusi vairuotoja.

52 metų moteris prie „Honda Civic“ vairo buvo sulaikyta sekmadienį 16.45 val. kelio 32 kilometre, Elektrėnų savivaldybės teritorijoje, pranešė policija.

Moteriai buvo nustatytas 2,8 promilės girtumas, taip pat įtarima, kad ji buvo apsvaigusi nuo narkotinių ir psichotropinių medžiagų.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius BNS sakė, kad sulaikius vairuotoją, apsvaigimas nuo alkoholio nustatomas dažniausiai įvykio vietoje, tuo metu apsvaigimo nuo narkotinių medžiagų nustatymas paprastai užtrunka. Policija pagal požymius (akių vyzdžių reakciją į šviesą) spėjo, kad moteris gali būti apsvaigus nuo narkotinių medžiagų.

„Yra požymių, tačiau oficialių išvadų dar neturime“, – BNS sakė policijos atstovas.

Savaitgalį Lietuvos policija užregistravo 109 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, 9 tokius įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai.

Pareigūnai per tris paras išaiškino 84 neblaivius vairuotojus, pradėjo 35 ikiteisminius tyrimus dėl vairuotojų padarytų nusikalstamų veikų, t. y. transporto priemonių vairavimo apsvaigus nuo alkoholio, kai nustatytas daugiau nei 1,5 promilės girtumas.

Nustatytas 21 pavojingo ir chuliganiško vairavimo atvejis, sulaikytas neblaivus vairuotojas, nepaklusęs pareigūnų reikalavimui sustoti.


Šiame straipsnyje: policijagirti vairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Tai ka ir bepasakyti dabar moteriskes niekuom nenusileidzia vyriskiams vyksta lenktyniavimas kas daugiau ikals ir kas daugiau narkotiku pavartos tikros holivudo aktores musu tautos pasididziavimas ir gerbkit vyrai ir mylekite kokios jos zavios ypac kai girtos ir prisirije narkotiku tikros lietuvaites melynos akys geltoni plaukai ir melyna nosis

...

... portretas
Ir negirta boba už vairo - PROBLEMA,, o čia dar Balsį pralenkti norėjo... gal irgi iš Seimo?..

Geras soferis

Geras soferis portretas
Pagarba kad su tokiu girtumo laipsniu ir dar budama moteris! vairavo, ne vartesi grabeje, ne bego nuo mentu, o vairavo iprastai normaliai veze savo kuna is tasko a i taska b. Dauguma bobū net budamos trezbos nesugeba adekvaciai vadelioti mãsinos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių