Į policijos automobilį atsitrenkęs motociklininkas pasiūlė kyšį

  • Teksto dydis:

Pirmadienį policijai nestojęs ir į tarnybinį automobilį Vilniaus rajone atsitrenkęs motociklininkas policijos patruliui siūlė kyšį, pranešė Policijos departamentas.

Paaiškėjo, kad motociklininkas buvo neblaivus ir neįgijęs teisės vairuoti. Kartu su juo kaip keleivis vyko neblaivus 17-metis. Paauglys pabėgo iš globos įstaigos.

Apie 15.45 val. kelyje Naujoji Vilnia–Pagiriai ties Skaidiškių kaimu policijos pareigūnai stabdė motociklą „Piaggio TEC80“, kuris nesustojo.

Motociklo keleivis parodė pareigūnams nepadorų gestą ir bandė pasprukti. Persekiojama motociklas atsitrenkė į policijos tarnybinį automobilį „Audi A6“, kurį tarnybos metu vairavo uniformuotas Lietuvos kelių policijos tarnybos Specialios paskirties būrio vyriausiasis patrulis.

Įvykio metu žmonės sužeisti nebuvo, apgadintos abi transporto priemonės. Po susidūrimo vairuotojas ir keleivis bandė pabėgti laukais, tačiau buvo sulaikyti. Pareigūnai sulaikymo metu panaudojo policijos specialiąsias priemones – antrankius ir ašarines dujas.

Motociklą vairavęs 26 metų vyras, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo transporto priemonę neblaivus, nepakluso reikalavimui sustabdyti transporto priemonę, o jo motociklas neapdraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu bei neatlikta valstybinė techninė apžiūra, vyriausiajam patruliui siūlė 100 eurų kyšį.

Kaip pranešė policija, anksčiau teistam motociklininkui nustatytas 1,15 promilės girtumas. 17-mečiui keleiviui nustatytas sunkus, (2,93 promilės) girtumas.

Motociklą vairavęs vyras ir keleivis buvo pristatyti į policijos komisariatą. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: vairuotojainusikaltimaikyšis

NAUJAUSI KOMENTARAI

s

s portretas
o is tiesu atsitrenke policijos automobilis :D
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių