Į prekybos centrą įvažiavo dėl 20 eurų vertės grobio

Vilniaus pakraštyje, Molėtų plente, nežinomi nusikaltėliai naktį automobiliu įvažiavo į prekybos centrą „Rimi“ ir pavogė keletą pakelių cigarečių. Jų vertė – 20 eurų.

Nusikaltimas pastebėtas ketvirtadienio naktį 2.58 val. suveikus signalizacijai, pranešė policija. Buvo rastos išdaužtos įėjimo durys, įtariama, kad jos išdaužtos įvažiavus su automobiliu.

Prekybos centro „Rimi“ atstovė Giedrė Bielskytė BNS sakė, kad įsibrovėliai automobiliu išlaužė išorines prekybos centro duris, o toliau esančias vidines duris išdaužė su plyta.

„Tokių panašių atvejų esame turėję ir anksčiau, patyrėme didesnių nuostoliu. Todėl nakčiai tabako produkcija Informacijos skyriuje blokais nelaikoma. Jie pasiėmė tik Informacijos skyriuje rastus pavienius cigarečių pakelius, todėl laimikis nedidelis“, – BNS sakė G.Bielskytė.

Dėl pavogtų cigarečių patirtą žalą prekybos centras vertina 20 eurų. Manoma, kad dėl vagystės padaryta žala bus daug didesnė, nes dar skaičiuojama dėl sulaužytų durų padaryta žala.

„Bendradarbiaujame su policija, teikiame jiems vaizdo kamerų įrašus“, – BNS teigė G.Bielskytė.

Sulaužytos durys buvo tvarkomos visą dieną, tačiau parduotuvė dirbo ir aptarnavo pirkėjus. Ši parduotuvė turi vienintelį pirkėjams skirtą įėjimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vidma60

vidma60 portretas
Kai šalia nėra visą parą dirbančios parduotuvės, o rūkyti labai borisi, kas belieka.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių