Įkliuvo grupuotė, sostinėje vogusi „Volvo“ detales

  • Teksto dydis:

Pastaruoju metu sostinėje padaugėjo nusikalstamų veikų dėl automobilių „Volvo XC 90“ dalių vagysčių. Per tris dienas apvogti 5 tokie automobiliai ‒ visi jie liko be priekinių žibintų.

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 3-iojo skyriaus pareigūnai, tirdami šiuos sisteminius nusikaltimus, netrukus nustatė ir sulaikė šias vagystes vykdžiusią trijų vyrų, gimusių 1990 m., 1987 m. ir 1988 m., grupę. Pareigūnams jie įkliuvo tuo metu, kai bandė realizuoti nusikalstamu būdu gautą turtą. Pas sulaikytuosius surasta 10 pavogtų automobilių „Volvo“ žibintų. Atlikus kratas įtariamųjų gyvenamosiose vietose ir kitose patalpose, buvo rasta dar 6 šios markės automobilių žibintai, oro pagalvės bei kiti galimai iš transporto priemonių pavogti daiktai.

Teismo sprendimu vienas įtariamųjų suimtas, kitiems dviem skirtos švelnesnes kardomosios priemonės.

Policija prašo š. m. sausio mėn. apvogtų automobilių „Volvo XC 90“ savininkus kreiptis į Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 3-iojo skyriaus vyriausiąjį tyrėją Pavelą Vasilevskį, tel. (8 5) 271 8627, arba į vyresniąją tyrėją Agnę Matulevičiūtę, tel. (8 5) 271 8724.

Policijos pareigūnai automobilių savininkams pataria specialiu ženklinimu pažymėti žibintus ar kitas vertingas dalis, taip pat įspėja, kad baudžiamojon atsakomybėn patraukia ne tik automobilių bei jų dalių vagis, bet ir juridinius asmenis, superkančius nusikalstamu būdu gautą turtą.


Šiame straipsnyje: Volvodetalių vagystėspolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

huke

huke portretas
Grieztai bausti vagis ir uzsakovus. Kiek gi su sitais kenkejais galima dergtis? Suranda ir vel paleidzia. Pasaka be galo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių