Kaip iš kriminalinio trilerio: santykius aiškinosi lazdomis ir šūviais

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė viešosios tvarkos pažeidimu įtariamą jauną vyrą.

Jis policijai gerai žinomas, įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu nuteistas už grasinimą nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą ir turto sunaikinimą visuotinai pavojingu būdu.

Balandžio 22 d. apie 20 val. 30 min. Vilniaus apskrities policija gavo pranešimą, kad Šalčininkų r., kelyje Butrimonys-Pabarė-Eišiškės, pranešėjui, gimusiam 1991 m., vairuojant automobilį, kelią užblokavo kitas automobilis ‒ du iš matymo pažįstami vyrai beisbolo lazdomis užpuolė pranešėją, o pastarajam pavykus pasprukti, apšaudė jo automobilį iš daikto, panašaus į ginklą. Tąkart karštais pėdsakais nustatyti įtariamųjų buvimo vietos nepavyko.

Balandžio 23 d. Šalčininkuose pareigūnai sulaikė dvidešimt vienerių metų Šalčininkų rajono gyventoją, gimusį 1997 m. Policijos pareigūnams yra žinomas ne tik kaip anksčiau teistas asmuo ‒ 2018 m. įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu jis nuteistas už grasinimą nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą ir turto sunaikinimą visuotinai pavojingu būdu. Pastarasis nusikalstamas veikas padarė kerštaudamas valstybės tarnautojui už jo pareigų vykdymą ‒ sudegino valstybės tarnautojo motinai priklausančius pastatus.

Vilniaus apskr. policija prašo asmenų, galimai nukentėjusiųjų nuo šio vyro ar mačiusių šį įvykį kelyje Butrimonys-Pabarė-Eišiškės, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininku Vladimiru Šilobritu, tel. +370 650 57535, www.epolicija.lt arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių