Kalinio sutuoktinė į pasimatymą nešėsi narkotikų

  • Teksto dydis:

Vilniaus pataisos namų Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai kartu su Pasimatymų ir perdavimų biuro inspektore penktadienį sulaikė moterį, bandančią į ilgalaikį pasimatymą su vyru atsinešti narkotinių medžiagų.

Pareigūnai turėjo informacijos, kad 48 metų nuteistojo A.G. žmona 53 metų R.M.-G. atnešti narkotikų.

Atvykus į ilgalaikį pasimatymą su vyru Vilniaus pataisos namuose, per apžiūrą moteris buvo paklausta, ar su savimi turinti draudžiamų daiktų. Moteris nė neketino meluoti ir prisipažino, jog išeinamojoje angoje slepia į prezervatyvus suvyniotų narkotikų. Nuteistojo žmona sutiko savanoriškai ištraukti „krovinį“ ir pateikti nusikaltimo įrodymą pareigūnams.

Tarnybinėje patalpoje išardžius ir apžiūrėjus du paketėlius, viename iš jų buvo neaiškios kilmės gelsvos spalvos milteliai, o kitame paketėlyje buvo augalinės kilmės žalsvos spalvos medžiaga.

Kaip įtariama, abiejuose – narkotinės medžiagos. Pasvėrus paketėlius, svarstyklės parodė, kad jų bendra masė su įpakavimu yra 9,38 gramai, pranešė Kalėjimų departamentas.

Moteris prisipažino, jog atnešti narkotikų ir taip atlikti nusikaltimą, paprašė jos sutuoktinis. Ji su įkalčiais perduota policijai, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotikais.


Šiame straipsnyje: narkotikaipataisos namai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių