Kišenvagė turguje labai mikliai ištraukė moters piniginę

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai su įkalčiais sulaikė romų tautybės kišenvagę.

Sostinės policijos pareigūnai pastebi, kad pastaruoju metu itin padaugėjo kišenvagysčių turgavietėse, dėvėtų drabužių parduotuvėse, masinio susibūrimo vietose. Išsamiai išanalizavus situaciją, paaiškėjo, kad daug jų padaroma ir Šeškinės turgavietėje ‒ kriminalistai sustiprino pajėgas minėtoje, žmonių gausiai lankomoje, turgavietėje.

Birželio 16 d. apie apie 11. 45 val. Šeškinės turguje kriminalistai pastebėjo įtartiną romų tautybės moterį, kaip vėliau paaiškėjo, O. B. (gimusią 1974 m.). Ji nusižiūrėjo vyresnio amžiaus moterį (gimusią 1944 m.), pirkusią braškes ir įsidėjusią piniginę į produktų maišelį. Kišenvagė, pridengdama ranką savo rūbais, įkišo ranką į moters produktų maišelį ir mikliai ištraukė piniginę. Vagilė piniginę įsidėjo į savo rankinę ir suskubo išeiti iš turgaus. Budrūs kriminalinės policijos darbuotojai sulaikė romę, įtariamą kišenvagyste, ir pristatė į Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą. Kratos metu kišenvagės rankinėje rasta iš moters turguje pavogta piniginė.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos tyrėjai įtaria, kad ši moteris yra padariusi ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų, todėl prašo asmenų, nukentėjusių nuo šios įtariamosios ar turinčių kitokios informacijos apie jos nusikalsta nurodytu tel. (8 5) 271 6053 arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

......

...... portretas
Labai įdomu ,kodėl pavardės nerašo?

......

...... portretas
Čigonė kur pasisuko bus viskas,bus apvogtas.

Algis

Algis portretas
Tikrai "naudinga" tauta tie cigonai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių