Iš Londono parskridusiems vilniečiams – antrankiai

  • Teksto dydis:

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė du sostinės gyventojus, atskridusius iš Londono. Abu jie Lietuvoje įtariami nusikaltimais, o vienas įstatymus pažeidinėjo ir Anglijoje.

Ketvirtadienio naktį pasieniečiai Vilniaus oro uoste tikrino reisu iš Londono atskridusių keleivių dokumentus. Pasieniečiai jau žinojo, kad šiuo lėktuvu atvyko ir 31-erių Vilniaus gyventojas. Iš Anglijos jis buvo išsiųstas už įstatymų pažeidimus.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai išsiaiškino, kad vyras problemų su teisėsauga turi ir Lietuvoje – jis yra įtariamas nusikaltimo padarymu. Dėl to šio vilniečio paiešką yra paskelbusi sostinės policija.

Pasieniečiai ieškomąjį sulaikė ir pristatė į oro uosto užkardą, o vėliau perdavė paieškos iniciatoriams.

Jiems ketvirtadienio popietę pasieniečiai perdavė ir dar vieną Vilniaus gyventoją. Jis irgi buvo sulaikytas, kai atskrido iš Londono. Dokumentų patikros metu pasieniečiai išsiaiškino, kad 33-ejų vyro Vilniaus policija ieško kaip įtariamojo nusikaltimu.

Kaip skelbia VSAT, iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 506 įvairių šalių piliečius, kurių už nusikaltimus ir pažeidimus ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsaugininkai. Dažniausiai tokie asmenys įkliuvo oro uostuose – 331 ieškomasis.

Pagal pilietybes daugiausiai sulaikyta Lietuvos (410) piliečių. Taip pat įkliuvo 21 Baltarusijos, 19 Ukrainos, 15 Rusijos ir dar 13-os valstybių piliečių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Šitai visų grįžtančių vilniečių laukia?.. :S

jo

jo  portretas
tai gal nei vieno nusikaltelio nesodinti tai dar greiciau viska atims

idomu

idomu portretas
kas tuos kaleimus islaikys gal Londonas juk liko tik pensininkai bedarbiai o likusieji taiiteisinti vagys kurie greiciau atims ir bus /vsio zakonno/...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių