Miklus vagišius įkliuvo su įkalčiais

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus pareigūnai su įkalčiais sulaikė ne vienąkart už tuos pačius nusikaltimus teistą 34 metų vyrą.

Pareigūnams išsamiai išanalizavus sostinėje padarytas vagystes, paaiškėjo, kad padaugėjo vagysčių iš butų. Kriminalistai ėmėsi darbo ir rezultato ilgai laukti nereikėjo.

Ketvirtadienį, apie 16 val. 30 min. Šnipiškių mikrorajone kriminalistai pastebėjo įtartiną vyrą, stoviniuojantį prie vieno daugiabučio namo laiptinės ‒ vos tik prasivėrė laiptinės durys, pastarasis mikliai įsmuko į laiptinę, jam įkandin ir pareigūnai. Vyras buvo sulaikytas išbėgęs iš 7 aukšto buto, rankose nešinas moteriška pinigine. Sulaikytasis kriminalistams prisipažino, kad tikrino visų laiptinėje esančių butų duris ir įsmuko į neužrakintą butą, nors girdėjo, jog tuo metu bute, virtuvėje, vaikšto šeimininkai.

Trisdešimt ketverių metų vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Sostinės Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šis vyras, yra padaręs ne vieną vagystę, todėl prašo piliečių, nukentėjusių ar turinčių kitokios informacijos apie jo nusikalstamą veiklą, kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą tel. (8 5) 271 6053, (8 5) 271 6132.

Pareigūnai įspėja atsakingai saugoti savo turtą – visuomet rakinti savo buto duris, net jeigu kažkas ir yra namuose.


Šiame straipsnyje: vagisvogė iš butųpolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Siaubeklis

Siaubeklis portretas
Snoro durniau, ar apsiraminsi kada su savo pezalais. Atsibodai!

q

q portretas
momentinis vagis....rakinkit duris :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių