Muitininko namuose – naminukės prekybos taškas

  • Teksto dydis:

Muitininko automobilyje ir namuose Vilniuje rasta apie 60 litrų, kaip įtariama, naminės degtinės.

Trečiadienį Muitinės departamento Imuniteto tarnybos ir Vilniaus policijos pareigūnai tikrino informaciją dėl neteisėtai vykdomos prekybos stipriaisiais namų gamybos alkoholiniais gėrimais.

Vilniaus pakraštyje prie gyvenamojo namo Garinės gatvėje pareigūnai pastebėjo automobilį „Kia“ ir šalia jo vaikštinėjantį muitinės pareigūną. Jo automobilyje ir namo rūsyje pareigūnai aptiko įvairių indų su rudu ir bespalviu skysčiu, turinčiu alkoholio kvapą.

Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

41 metų vyrui už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba laisvės atėmimas iki 5 metų, taip pat ir atleidimas iš pareigų.

Lietuvos muitinė primena, kad pranešti apie muitinės pareigūnų korupcijos, piktnaudžiavimo ar kitos neteisėtos veiklos atvejus galima visą parą, taip pat poilsio ir švenčių dienomis, nemokamu pasitikėjimo telefonu 8 800 55544, taip pat elektroniniu paštu pasitikek@lrmuitine.lt bei Lietuvos muitinės svetainėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių