Narkomanai pinigų prasimanydavo vogdami dviračius

  • Teksto dydis:

Vilniaus policija teismui perdavė bylą, kurioje trys ne kartą teisti nuo kvaišalų priklausomi vyrai kaltinami dviračių vagystėmis.

Kelios vagystės buvo įvykdytos nuo balandžio 21 iki 29 dienos, netoli taboro, Burbiškėse esančioje gyvenvietėje „Venecija“ ir Eišiškių plento namuose, pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Trys įtariamieji atstumdavo rakinamų vartų elektronines sklendes, įsibraudavo į aptvertas gyvenamųjų namų teritorijas, vogdavo iš rakinamų namų laiptinių. Vagys per 5 kartus pavogė 9 dviračius ir vaikišką vežimėlį su nešyne.

Dviejų dviračių jie pasisavinti nespėjo, nes gatvėje juos pasivijo dvi namo gyventojos, nepabūgusios ir atėmusios grobį. Vagys spėjo pabėgti.

Policija išaiškino, kad tai – ne karta teisti 30-ties, 34 ir 29 metų, priklausomybe nuo narkotinių medžiagų sergantys vyrai. Vienas iš jų teistas net dešimt kartų.

Kur narkomanai realizuodavo dviračius, šiuo metu dar nėra žinoma. Tabore pareigūnai surado tik vaikišką vežimėlį.

Už šią nusikalstamą veiką narkomanams gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių