Neblaivus vairuotojas Vilniaus centre apgadino penkis automobilius

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą neblaivus vairuotojas Vilniaus centre sukėlė kelias avarijas, per kurias buvo apgadinti penki automobiliai.

23.11 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių ir Kelių patrulių rinktinių pareigūnams buvo pranešta, kad po sostinės centrą važinėja galbūt neblaivus vairuotojas. Pareigūnai jį pastebėjo Gedimino prospekte.

Kaip pranešė policija, 27 metų N.R. vairavo automobilį „Ford Fiesta“, būdamas neblaivus (1,17 promilės girtumas), neturėdamas teisės suteikiančios vairuoti tos kategorijos transporto priemones, važiuodamas nepakluso uniformuoto policijos pareigūno teisėtam reikalavimui sustabdyti transporto priemonę.

Jogailos gatvėje ties 3 ir 9A namais vairuotojas nepaliko tarpo iš šono, kliudė stovinčius automobilius „VW Sharan“ ir „VW Golf“. Po to, automobilis „Ford Fiesta“ iš Jogailos gatvės pasuko į A.Smetonos gatvę, o vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, nesugebėjo automobilio suvaldyti ir atsitrenkė į stovintį automobilį „VW Touareg“.

Nuo smūgio automobilis „VW Touareg“ atsitrenkė į stovintį automobilį „Toyota Carina“.

Eismo įvykio metu apgadinti penki automobiliai. Automobilis „Ford Fiesta“ neapdraustas savininkų ir valdytojų civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu, jam neatlikta privalomoji techninė apžiūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių