Nepilnamečių „protestas“: laužė daiktus, degino rūbus, keikė darbuotojus

  • Teksto dydis:

Vilniuje, socializacijos centro bendrabutyje, siautėjo septynios nepilnametės merginos, pranešė Vilniaus policija. 

Lapkričio 13 d. apie 18 val. 30 min. Vilniuje, socializacijos centro bendrabutyje, septynios nepilnametės merginos, iš anksto susitarusios užsibarikadavo kambaryje (baldais užrėmė duris), kur garsiai šūkavo, mėtė ir laužė daiktus, baldus, inventorių, piktybiškai vadino darbuotojus necenzūriniais žodžiais, degino rūbus.

Penkios septyniolikmetės ir viena šešiolikmetė uždarytos į areštinę, o viena 16 metų mergina po apklausos paleista.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ar

ar portretas
tai jums neprimena istatymas kai visi buvo lygus ir visiems po lygiai tai tuo pagrindu musu /elitiniai/ avigalviai daro ta pati dar prisidure norvegu genocida vaiku atzvilgiu o visdelto reiketu atskirti kur moraliai smukusiu ir alkoholiku atzalos o kur padoriu tevu nesaplinka sugadina ir siuos bet /berzine kose/ tikrai kartais nepakenktu nes kitu atveju uzaugs nesuvaldomi monstrai kurie papildys ir taip perpildytas istaigas musu islaikomas ir toliau auginancios recedivystus kurie toliau taps teroristais ir tas ivyks vien is /dideles meiles/ vaikams.... ir sako kad velnio nera?.....

Manau

Manau portretas
Sakote ,kad tokiom nereikia berzines koses? Manau is patirties ,kad ne visi supranta gera zodi.Tokiem reikia.......

...

... portretas
Nepilnametė, ir dar boba - tai juk dinamitas. Ir šiaip, neleiskit moterų į valdžią - va kiek anarchijos jos sukelia, o kai aukščiausius postus užima tai karas neišvengiamas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių