P. Gražulis prie Seimo sukėlė avariją ir pabėgo?

  • Teksto dydis:

Įtariama, kad Seimo narys Petras Gražulis pirmadienį prie Seimo sukėlė avariją ir pasišalino iš įvyko vietos, praneša TV3 žinios.

Pranešama, kad netoli Seimo buvo apgadintas automobilis „Opel Astra“, todėl į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai.

Apie tai, kad minėtą automobilį apgadino Seimo narys, nukentėjusiajam Andriui pasakojo netoliese buvęs taksi vairuotojas. Pasak jo, P. Gražulis išėjo iš šalia esančio restorano ir išvyko juodu „Lexus“ markės automobiliu.

„Jis nebuvo išlipęs iš automobilio, bet netikiu, kad smūgio nepajuto“, – „Opel Astra“ vairuotojui pasakojo liudininkas.

Restorano darbuotojai patvirtino, kad Seimo narys buvo jų restorane. 

„Gal nepastebėjau“, – TV3 žurnalistams aiškino P. Gražulis.

Žurnalistams pasiūlius grįžti į eismo įvykio vietą, jis teigė, kad šiuo metu važiuoja link Prienų. Seimo narys taip pat neneigė buvęs Gynėjų gatvėje.

Naujausiais TV3 žinių duomenimis, P. Gražulis kelyje pastebėjo patrulių automobilį ir paprašė patikrinti jo girtumą. 

Nesusipratimas?

Pirmadienio vakarą Seimo narys socialiniame tinkle „Facebook“ išplatino paaiškinimą dėl įvykusio incidento.

„Žiniasklaidai iškėlus abejones dėl neva mano sukeltos avarijos, norėčiau pasidalinti tuo, kaip viskas buvo. Ryte buvau užsukęs į „Submarine“ restoraną, o po to išvykau į Prienus. Ties Aukštadvariu su manimi susisiekė žiniasklaida ir papasakojo, esą aš pabėgau iš eismo įvykio vietos. Ėmus klausinėti apie galimą mano neblaivumą, ties Birštono žiedu pastebėjau policijos pareigūnus. Jų paprašiau, kad patikrintų mano girtumą alkotesteriu ir apžiūrėtų automobilį“,  – rašo jis.

Anot Seimo nario, patikrinimas patvirtino, kad jis buvo blaivus.

„Kartu su dviem pareigūnais apžiūrėję automobilį, nepastebėjome jokių avarijos požymių. Automobilis yra draustas kasko draudimu, todėl nėra jokio reikalo „bėgti“ iš įvykio vietos. Esu įsitikinęs, kad čia įvyko nesusipratimas, kurį pamėginsime išsiaiškinti“, – priduria P. Gražulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sandra

Sandra portretas
Paprastam žmogeliui tuoj baudą išrašytų ir teises atimtų,o čia tik pirštu pagrūmos.Kad ,,nepastebėjai'' eismo įvykio ,nuo atsakomybės neatleidžia,bet čia juk GRAŽULIS SEIMO NARYS-VISKAS GALIMA

būna, būna

būna, būna portretas
kartais ir labai mandrai vištai pasiseka nusidilginti užpakalį

Senjoras

Senjoras portretas
Sitas isprotejes seimo narys pastoviai daro nusikaltimus, laikas buvo senai sodinti i belange, nes jis nestabilios psihikos seimunas pridarys dar baisesniu nusikaltimu !
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių